Havva Tanrıkulu ve Fahri Topal muhteşem bir düğünde dünya evine girdiler.

Serik’in tanınmış ailelerinden; çok uzun yıllardır Serik Milli Eğitim camiasına hizmet eden Ali Topal ve eşi Hatice Topal’ın oğulları Fahri ile Manavgat Çakış’ın tanınmış ailelerinden Ayşe ve Fahri Tanrıkulu’nun kızları Havva geçtiğimiz günlerde yapılan bir düğünle evlendiler.

İlk olarak genç çiftin kına gecesi 10 Eylül Cuma günü saat 19.30’da Çakış Yeniköy Mahallesi'ndeki kız evinde yapıldı. 11 Eylül Cumartesi günü ise Havva ve Fahri'nin düğünleri Serik Belkıs Mahallesi Aspendos Kır Düğün Salonu’nda yapıldı.

Tanrıkulu ve Topal ailelerinin ve genç çiftin, yakınları, akrabaları, arkadaşları, dostları ve sevenleri genç çiftin düğün merasimine yoğun bir ilgi gösterdiler. Hem nikahları kıyılan hem düğünleri yapılan genç çifti Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de yalnız bırakmadı. Ekiz ile birlikte, Ali Topal'ı Milli Eğitimdeki mesai arkadaşları da yalnız bırakmayarak tebrik ettiler.

Tanrıkulu ve Topal aileleri düğün merasimine gelen misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler. Hatice ve Ali Topal, bu önemli ve güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm, eş, dost, akraba ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi