Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Orhan Güreşçi Şube Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Orhan Güreşçi, 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak olan Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube 7. Olağan Genel Kurulu’nda Sendika başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Orhan Güreşçi, Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanlığı adaylık açıklamasını Serik Çınaraltı Meydanı Zabıta Binası’nda bulunan Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği’nde yaptı. Düzenlenen basın toplantısı ile yapılan adaylık açıklamasına Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği Başkanı Varol Civcir, TÜRKAV Temsilciliği Başkanı Ercan Koca, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Türk Eğitim Sen önceki dönem Serik başkanları Sait Malacı, Yusuf Işık, MHP önceki dönem ilçe başkanlarından Av. M. Cüneyt Güzel, Hüseyin Yılmaz, Türk Eğitim-Sen Antalya ve Serik üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldılar.

“Daha yüksek hedeflere daha güçlü yönetimlerle ulaşılır.”

14 Kasım’da yapılacak olan Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Orhan Güreşçi şunları söyledi; “Türk Eğitim-Sen ailesinin kıymetli üyeleri, kıymetli dava arkadaşlarım ve basınımızın kıymetli mensupları. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Takdir edersiniz ki daha yüksek hedeflere daha güçlü yönetimlerle ulaşılır. Bu düşünceyle sendikamızın kuruluş ruhuna, amaçlarına uygun olarak bu onurlu mücadelemize devam etmek için Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan Bey'in önderliğinde, sizlerin desteği ve onayıyla, 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak olan 7. Olağan Genel Kurulunda Sendikamız Antalya 1 Nolu Şube Başkanlığı görevine talibim. Her zaman olduğu gibi bu gün de sizlerin desteği ve sizden aldığımız güçle birlik ve beraberlik içinde eğitim çalışanlarının sesi, gücü olmaya; haklı mücadelemizi Serik'ten Kaş'a kadar yılmadan, yorulmadan sürdürmeye kararlıyız.”

Kendi sözleri ile Orhan Güreşçi’nin özgeçmişi:

“1969 yılında Serik' te doğdum. İlk-orta ve lise öğrenimimi Serik'te tamamladıktan sonra Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun oldum. 1997 yılında Isparta İli Keçiborlu İlçesi İmam Hatip Lisesinde Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başladım. 2004 yılından beri Serik'te farklı okullarda öğretmen ve idareci olarak görev yaptım.

Serik’te 5 yıl Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği görevimin ardından sendikamızın 12 Kasım 2017 tarihinde yapılan 6.Olağan genel kurulunda Sendikamız Antalya 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildim. 4 yıldır Sendika Şube Başkan Yardımcılığı yapmaktayım ve aynı zamanda da TÜRKAV üyesiyim.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi