'Cultural Heritage for Youth Economic Empowerment' KA205 Erasmus+ Projesi tanıtımı gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gençlerin kültürel mirasa yönelik çalışmalarda ekonomik güçlendirilmesine yönelik çalışmaların yapılacağı 'Cultural Heritage for Youth Economic Empowerment' KA205 Erasmus+ Projesi tanıtımı gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirildi. Proje etkinliklerinden biri olan yerel yemek kültürü etkinliği ve proje süresince yapılacak çalışmaların tanıtılması etkinliği, soru cevap şeklinde devam etti. Proje yaygınlaştırılması kapsamında hazırlanan tanıtıcı malzemeler katılımcılar ile paylaşıldı.

Başlangıç toplantısı geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Fransa’nın Nice şehrinde gerçekleşen projenin 2. toplantısı, Estonya ve Fransa’dan sivil toplum kuruluşu liderleri ve üyelerinin katılımıyla Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği ev sahipliğinde 23-26 Ekim’de Serik’te yapılacak.

Toplantı ve projeyle ilgili olarak SERKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tunç şu bilgileri verdi; “SERKÜDER olarak kültürel mirasa ve gençlere yönelik çalışmaların yapılacağı Erasmus + Projemiz bugün olduğu gibi çeşitli toplantı ve etkinliklerle devam edecek. Proje ortaklarımızı içinde bulunduğumuz ay içerisinde ilçemizde en iyi şekilde ağırlayacağız.”

SERKÜDER Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Güleç ise; “Bugün ilçemizde bulunan genç gönüllülere yönelik proje tanıtımımızı gerçekleştirdik. Projede hedeflediğimiz etkinlik ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. ” dedi.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi