Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Serik İlçe Temsilciliği’nin açılışı yapıldı.

TÜRKAV Serik İlçe Temsilciliği Pazar günü düzenlenen törenle açıldı. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Serik İlçe Temsilciliği’nin açılış programına, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, TÜRKAV Antalya Şube Başkanı Hayati Peker, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, çevre il ve ilçelerden TÜRKAV temsilcileri ile üyeler ve davetliler katıldılar.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra kürsüye davet edilen MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet bir konuşma yaparak; “TÜRKAV Serik temsilciliğimizin açılışı ilçemize hayırlı uğurlu olsun. TÜRKAV Genel Başkanı Sayın Ebubekir Korkmaz başkanımızı da ilçemizde ağlamaktan onur duyuyoruz. MHP Serik İlçe Başkanı olarak Kamu Sen’e bağlı sendikalarla ve TÜRKAV ile iç içe çalışmanın mutluluğunu yaşayan bir ilçe başkanıyım. Göreve geldiğimiz andan itibaren Kamu Sene bağlı sendikalarla ve TÜRKAV ile kol kola omuz omuza ahenkli bir çalışma içerisindeyiz. Tekrar TÜRKAV açılışının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Koca, “Hareketin Yılmaz ve Yıkılmaz Öncüleriyiz”

TÜRKAV Serik Temsilciliği Başkanı Ercan Koca ise konuşmasında şunları söyledi; “Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı Serik İlçe Temsilciliği’nin açılışına hoş geldiniz. Vakfımız 1989 yılında ülkücü hareketin mimarlarından ve başbuğumuz merhum liderimiz Alparslan Türkeş’in destek, istek ve iradesi ile kurulmuştur. TÜRKAV kamuda çalışan ülkücü memur ve işçileri bir kuruluş altında toplamak, özlük haklarını ve dayanışmalarını bu çatıda yürütmek amaçlı kurulmuştur.

Devletin asil evlatları olarak gayemiz; lider, teşkilat, doktrin felsefesinden hareketle ve bu ilkeler ile ay yıldıza söz verdik sloganından taviz verilmeyeceğidir. Bu duygu ve düşünceye yüce ülküye gönül vermiş olan vakfımız ve üyelerinin yurdumuzun bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine necip Türk milletinin menfaatlerinden asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüleri olduğumuzun bilinmelidir.”

Aputkan, “Gönülden Destekliyoruz”

Daha sonra kürsüye davet edilen Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “TÜRKAV yani Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, üyeleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek kültürel faaliyetlerde bulunmak üyelerinin mesleki bilgilerini ve becerilerini artırmak amacıyla çalışmalar yapmak bu çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak amacıyla kurulmuş.

Türk milletine ve Türk ülkesine gönülden bağlı vatan millet sevgisi ve Allah korkusu olan kadroların yetişmesi ve yönetim kadrolarında bulunması bunun için çalışmalar yapmak. Gerçekten tarihimize baktığımız zaman bu ülkenin birliği beraberliği ülkenin kalkınması için kurulan dernekler, vakıflar, siyasi oluşumlar olduğu gibi Türkiye'yi bölmek parçalamak için faaliyetlerde bulunan; dün olduğu gibi bugün de bunu yapan dernek, vakıf ve siyasi oluşumların olduğunu da hepimiz biliyoruz.

Bunun için TÜRKAV’ın ülkemizin milletimizin birlik ve beraberliği için ülkemize hizmet etmek amacıyla iyi insanlar yetiştirme amaç ve gayesini gönülden destekliyoruz. Başarılarının devamını temenni ediyor, TÜRKAV Serik Temsilciliğinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Korkmaz, “15 Temmuzlar Yaşamamak Adına Milletin Asil Evlatlarına İhtiyaç Var”

Son konuşmacı olarak davet edilen TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ise konuşmasında şunları söyledi; “Böyle kurumların Türkiye'nin her köşesinde açılması 15 Temmuz gibi karanlık günleri yaşayan devletimiz ve milletimiz için çok önemlidir.

Bundan sonra yeni 15 Temmuzlar yaşamamak adına milletin asil evlatlarına ihtiyaç var. Bugün burada bize bu imkanı sağladığı için Belediye Başkanına ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sayın başkanım mekanlar orayı orada yaşayan insanların oraya atfettiği değerler ölçüsünde kutsal olur. Buralar bizler için devletin asil evlatları için, ülkücü memur için kutsal mekanlardır. Buranın yönetimindeki arkadaşlarımız ülküdaşlarımız bu mekana atfettikleri değer kadar kutsallaşacaktır.”

“Hedefimiz 2023’tür”

“Bizler ülkücü hareketin ülkücü memurları olarak omurgalarından biriyiz. Bizler sağlam durduğumuz kadar Milliyetçi Hareket Partisi, ülkü ocaklarımız güç kazanacaktır, ülkeyi daha da ilerilere götüreceklerdir bundan şüphemiz yoktur. Kamuda ciddi manada bizim gibi düşünen her şeyden önce vatan ve millet diyen arkadaşlara ihtiyaç var. Bu arkadaşlarımızla hiçbir ayrım göstermeden omuz omuza kardeşcesine bu mücadeleyi kamuda vermek zorundayız. Çünkü lideri ülke büyük Türkiye hedefi hepimizin hayalidir. Buna da az kaldı çünkü hedefimiz 2023’tür.

Bu hayallerimize mutlak ve mutlak ulaşmak zorundayız. Biz bunun için diyoruz ki boşa geçirecek bir dakikamız bile olmamalıdır. Çünkü düşman uyumuyor. Devletimizin milletimizin Türk'ün düşmanı her dakika her alanda taarruz halinde. Bizim bu birlikteliğimiz, kardeşliğimiz, ülkülerimiz, yüksek ideal illerimiz kötü heves sahip olanları yok edecektir.”

Konuşmalardan sonra yapılan kurdele kesilmesi ile birlikte TÜRKAV Serik İlçe Temsilciliği açıldı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi