Süleyman Acar; “Tuğra Koleji öğrencilerimizin önemli bir sertifika projesini başarı ile bitirmelerinden dolayı ve Serik’te bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

Tuğra Koleji öğrencilerinin aldıkları uluslararası geçerliliği olan NASA sertifikaları takdim edildi. Tuğra Koleji'nde NASA Space Apps Challenge sertifika töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, NASA yetkilisi Selman Canlı, Tuğra Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Acar, kurucu yönetim kurulu üyeleri Yavuz Selim Kısıkkaya, Mustafa Acar, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldılar. Törende sertifika alan öğrencilere sertifikalarını veren Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü ikram Ekiz öğrencileri tebrik ederek bu tür ulusal ve uluslararası başarılarının devamını diledi.

NASA Referanslı Sertifika

NASA Space Apps Challenge 9 yıldır dünya çapında yaratıcılığı yetenekle birleştiren beyinlere ulaşmak için yapılan bir proje. Proje kapsamında Sertifika almanın öğrenciye faydası ise uluslararası vize işlemlerinde ve uluslararası okul ve işyeri işlemlerinde NASA referanslı olarak ön saflarda yer almak olarak özetleniyor.

“Serik’te bir İlki Gerçekleştirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Tuğra Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Acar Tuğra Eğitim Kurumları olarak yerel ulusal ve uluslararası çağın gerektirdiği bütün projelerde yer almayı hedeflediklerini ifade etti. Acar şunları söyledi; “Tuğra Koleji öğrencilerimizin önemli bir sertifika projesini başarı ile bitirmelerinden dolayı ve Serik’te bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tuğra Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak adına ulusal ve uluslararası birçok etkinlikte yer almayı planlıyoruz. Tuğra Koleji olarak 2021-2022 eğitim öğretim sezonunda hem öğrencilerimizin akademik çalışmalarına en üst seviyede gerçekleştirirken bilimsel sosyal kültürel alanda ve diğer birçok alanda da çok farklı etkinliklerle Serikli fark yaratmayı sürdüreceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi