Akdeniz Yükseliş Koleji ara tatili etkinliklerle geçiriyor.

Akdeniz Yükseliş Koleji 14-21 Kasım tarihlerinde etkinliklerle öğrencilerinin sanatsal, kültürel, tiyatral gelişimine katkı sağlıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Mutlu nesil yaratmak öğrencileri stresten uzak tutmak onları eğitim-öğretime daha iyi odaklamak için öğrencilerimize ara tatilde birçok etkinlik sunuyoruz. Okul olarak 17 yıllık tecrübemizle değişen ve gelişen hayat standartlarına öğrencilerimizi adapte etmek istiyoruz. Pandeminin bireyin üzerinde bıraktığı kötü izleri silmek, öğrencileri devam eden eğitim-öğretim dönemine daha da hazır kılmak yegane amacımızdır.

Bu kapsamda tatil boyunca kültür gezileri, sinema ve tiyatro etkinlikler, ECO okul projesi dahilinde lale dikme etkinlikleri düzenliyoruz. Ayrıca tatil sürecinde okulumuzun ahşap ve hobi atölyesi sadece öğrencilere değil değerli velilerimize de açık olacaktır. Okulumuzun eğitim atölyeleri, spor tesisleri tatil boyunca veli-öğrenci-okul iletişimini arttıracak bu etkinlikler öğrencilerimize de artı motivasyon sağlayacaktır.

Öğrencilerimizin bu süreci doya doya etkinliklerle geçirmesi için öğretmenlerimiz her türlü çabayı gösterecektir. Öğrencilerimize iyi eğlenceler, mutlu tatiller dileriz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi