Serik Belediyespor üstün oynadığı ve 3 topunun direkten döndüğü maçta ile Afjet Afyonspor berabere kaldı.

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor ile Afjet Afyonspor Pazar günü İsmail Oğan Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği müsabakada Serik baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. Serik Belediyespor’un 3 topu Afyon direklerini dövdü, Serik direkleri geçmedi.

Geride kalan 13 hafta sonunda puan sıralamasında 10. Ve 11. Sıraları işgal eden her iki akım içinde puan açısından önem arz eden müsabakaya Serik Belediyesporlu futbolcular, 20-25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı kapsamında, 'Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim' pankartıyla sahaya çıktılar.

Müsabaka Serik Belediyespor'un orta vuruşuyla başladı. Karşılıklı mücadele ile geçen ilk yarı, golsüz eşitlikle tamamlandı. Maçın 82. dakikasında Afjet Afyonspor yedek kulübesinde bulunan İsmail Haktan Odabaşı ikinci sarı kartı görünce kırmızı kartla saha dışında kaldı. İkinci yarıda karşılıklı gelişen ataklardan her iki takım da sonuç alamayınca karşılaşma 0–0 sona erdi.

Beraberlikle biten maç sonrasında puanını 20’ye çıkaran Serik Belediyespor 11. Sıradaki yerini korudu. Afjet Afyonspor ise 22’ye çıkardığı puan ile bir basamak üste çıkarak 9. Sıraya yükseldi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi