Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ara tatili değerlendirerek öğrencilerine çeşitli faaliyetler düzenledi.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri ara tatilde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Ara tatilde yapılan çalışmalarla ilgili olarak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yetkilileri şu bilgileri verdiler; “Okulumuz Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk çeyreğini tamamladıktan sonra 15-19 Kasım tarihleri arasındaki ara tatil döneminde öğrencilerimize yönelik farklı programlar uygulandı.

Okulumuz pansiyonunda sınava hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimize yönelik bir hafta boyunca okulumuz pansiyonunda kamp programı uyguladık. Öğrencilerimizin konu eksiklerini tamamlama imkânı bulduğu yoğun bir süreç yaşadılar.”

Motivasyon Gezileri

“Öğrencilerimizin pandemi sürecinde uzun süre evde kalmaları ve akabinde hemen eğitim öğretime başlamaları dolayısıyla birinci sınavların bitiminde öğrencilerimizle motivasyon gezileri yaptık. Bu doğrultuda öğrencilerimizi Antalya Kent Ormanında bulunan Paintball Merkezi’ne götürerek farklı aktivitelerle günü tamamladık. Makrome, etamin işleme, kumaş, ahşap ve taş boyama vb. etkinliklerle teknolojiden ve stresten uzak bir gün yaşadık. Etkinliklerden sonra da öğrencilerimizle birlikte okul bahçemizde mangal keyfi yaptık.

Okul Müdürü İsmet Karakaya ara tatilde yapılan etkinliklerle ilgili olarak; “Ara tatil dönemini değerlendirerek öğrencilerimizin kendilerini çok yönlü yetiştirebilmeleri için, daha iyi motive olabilmeleri için, eksiklerini giderebilmeleri için her öğrenci grubumuza farklı farklı etkinlikler yaparak okulumuz öğrencilerine bu okulda okumanın ayrıcalığını yaşattık.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi