Misli com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, Bayburt'tan farklı yenilgi ile döndü: 1-4.

Grubunda play-off mücadelesi yapan Serik Belediyespor ligin 22. haftasında ligin dibindeki ekiplerden 19. sıradaki Bayburt Özel İdare Spor takımına konuk oldu.

Bugün saat 13.00’da Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanan müsabakayı Sakarya bölgesi hakemlerinden Serkan Önsal yönetti. Önsal’ın yardımcılıklarına ise Eskişehir gölgesinden Gürcan Dönmez ile Balıkesir bölgesinden Enes Biroğlu yaptılar. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini Kütahya bölgesi hakemlerinden Emre Korkmaz üstlendi.

Maça ev sahibi Bayburt Özel İdare Spor oldukça hızlı başladı. Maçın henüz ilk dakikalarında Bayburt Özel İdare Sporlu 12 numaralı oyuncu İbrahim Alan dakikalar 9'u gösterirken takımını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda baskısını artıran ev sahibi ekipten 15 numaralı Emre Şahin 25. dakikada takımının ikinci golünü attı ve skoru 2-0’a taşıdı.

İlk yarının sonlarına doğru Bayburt Özel İdare Sporlu İbrahim Alan bir kez daha sahneye çıkarak takımın 3. kendisinin 2. golünü attığında dakikalar 42’yi gösteriyordu. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına Bayburt 3-0 önde olarak gitti.

İkinci Yarıda 3 Değişiklik

Müsabakanın ikinci yarısına Serik Belediye Spor 3 değişiklik yaparak maça başladı. Serik'te Mikail Başar, Ercan Şirin ve Erkan Şahin kendine alınırken oyuna Mahsun Çapkan, Kaan Mert Nasırcılar ve Ahmet Atik girdiler. Ancak yapılan bu değişiklikler de Serik Belediyespor adına gol getirmedi, çare olmadı. Ev sahibi Bayburt Özel İdare Spordan İbrahim Alan 87. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak takımının dördüncü golünü attı. Takımının 5. Golünü Serik filelerine gönderen İbrahim Alan kendisini de 3 golünü atarak maçta hat trick yaptı.

Son dakikada ise Serik Belediyespor'dan Murat Gürbüzerol Serik’e 1 gol kazandırdı ve müsabaka 4-1 Bayburt'un üstünlüğü ile sona erdi.

Böylelikle Serik Belediyespor bu sezon ikinci en farklı yenilgisini almış oldu. Serik ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’a da aynı spora 4-1 yenilmişti.

Haber. Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi