Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kız ve erkek takımları bowling müsabakalarında Antalya 3.’sü oldu.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Liseler Arası Gençler Bowling İl Birinciliğinde Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Serik’e çifte kupa getirdi.

Serik’te ilk kez bir bowling yarışmasına katılan bir okul olarak Antalya’daki yarışmalara katılan Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi bowling kız ve erkek takımları rakipleri ile iyi bir mücadele ortaya koyarak eleme müsabakaları sonucunda yarı finale kalmayı başardılar. Kızlarda 10 erkeklerde ise 12 takımın katıldığı turnuvanın yarı final maçları sonucunda ise Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi’nin her 2 takımı da il 3.’lüğüne kazanarak Serik’e kupa ile döndüler.

Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kız ve erkek takımları bowling antrenörleri Beden Eğitim Öğretmeni Hakan Gök ilk kez katıldıkları yarışmadan derece ile dönmenin ve ilçeye kupa getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

5+1 toplam 6’şar oyuncudan oluşan takımların il derecesi yaparak dönmelerinde dolayı son derece sevinçli olduklarını belirten Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Püseli de; “İlk kez katıldığımız bir branşta Antalya il derecesi yaparak hem kızlarda hem de erkeklerde il 3. olduk. Elde edilen bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi