2020 yılı okul sporları Antalya İl Birinciliğinde 4. olarak Antalya ve Serik’i bölge finallerinde temsil edenAtatürk Anadolu bu yıl daha iyi dereceler yapmayı hedefliyor.

Serik Atatürk Anadolu Lisesi bu yıl okul sporlarında Serik’i Antalya’da voleybol gençlerde temsil eden tek okul olacak. Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı Okul Sporları Antalya İl Birinciliği turnuvasında maçlarına 2 Aralık 2021 tarihinde başlıyor. Antrenörlüğünü Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Zeynep Yavuz’un yaptığı gençlerin amacı bu yıl Antalya'da iyi bir derece yaparak bölge finallerine yükselmek.

Okul sporları voleybol branşı genç erkeklerde başarılı bir grafik çizen Serik Atatürk Anadolu Lisesi 2019-2020 okul sporları sezonunda Antalya 4.’sü olarak bölge finallerine kalmayı başarmıştı. 2020 yılı Şubat ayında bölge finallerinde Edirne grubunda, İstanbul, Balıkesir ve Yalova temsilcileri ile karşılaşan Atatürk Anadolu güçlü rakipleri arasında 2 galibiyet 1 mağlubiyetle bölge ikincisi olmuş ve Serik’e kupayla dönmüştü.

Bu yıl da 20121-2022 Eğitim Öğretim sezonu okul sporları voleybol genç erkekler Antalya İl Birinciliğine iddialı olan Atatürk Anadolu Lisesi genç erkek voleybol takımı çalışmalarına antrenör Zeynep Yavuz yönetiminde sürdürüyorlar. Gençler ilk müsabakalarına 2 Aralık günü Kepez Çok Amaçlı Sor Salonu’nda oynayacaklar.

Bu sezon A grubunda mücadele edecek olan Atatürk Anadolu Lisesi’nin 3 rakibi var. Grupta Atatürk Anadolu’dan başka, Antalya Spor Lisesi, Neriman-Erol Yılmaz SBL ve Göynük Fen Lisesi yer alıyorlar.

Serik Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı ilk maçını Kepez Çok amaçlı Spor Salonu’nda yarın (2 Aralık 2021) oynayacak. Serikli öğrencileri desteklemek isteyenler müsabakayı Kepez salonunda izleyebilirler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi