Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Antalya üçüncüsü oldu.

Son yıllarda okul sporlarında elde ettikleri istikrarlı başarı grafiğini devam ettiren Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Antalya üçüncüsü olarak Antalya ve Serik’i Türkiye bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

Son yıllarda Antalya'da elde ettiği başarılı derecelerle Antalya ve ilçemizi Türkiye bölge finallerinde temsil eden Çandır ŞÖMSK Ortaokulu bu yılda istikrarlı başarı grafiğini sürdürdü. 2021-2022 eğitim öğretim yılı okul sporları sezonunda Antalya yıldız erkekler il birinciliğine katılan Çandır Ortaokulu yıldız erkekler voleybol takımı A grubunda yer aldı.

A grubunda, Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu ve Varsak Ortaokulu ile mücadele eden Çandır oynadığı 3 maçı da kazanarak 6 puan ile grup birincisi oldu.

Dörtlü final grubuna yükselen Çandır ŞÖMSK Ortaokulu final grubunda ÖHEP Ortaokulu, Şehit Yüksel Kılıç Ortaokulu ve Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ile mücadele etti. Maçlar sonunda 1 galibiyet 2 mağlubiyet alarak grubu 4 puan ile tamamlayan Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu 3. Sırada yer alarak Serik’e 3.’lük kupası ile döndü.

Elde ettiği derece ile Antalya’yı bölge finalleri grubunda temsil edecek olan Çandır ŞÖMSK Ortaokulu Ocak ayında finallerin oynanacağı ilde müsabakalarını yapacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi