Atatürk Anadolu’nun gençleri voleybol gibi zor, popüler ve önemli bir takım sporunda daha önce Yükseliş Anadolu Lisesi’nin genç kızlarda kazandığı Antalya voleybol şampiyonlukları dışında liselerde bu başarıya imza atan ilk devlet okulu olarak Serik’i gururlandırdı.

Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı kendi kategorisinde Serik’e ilk kez şampiyonluk kupası getirerek tarihi bir başarıya imza attı. Atatürk Anadolu istikrarlı başarısı ile üst üste 4 sezonda da bölge finallerinde Antalya'yı dolayısıyla Serikli temsil etme hakkı kazandı.

Daha önceki 3 sezonda final grubunda yükselip dereceye girerek Antalya’yı Bölge Finallerinde temsil etme hakkı kazanan Atatürk Anadolu bu yıl dördüncü kez üstelik şampiyon olarak Antalya’yı Bölge Finalleri temsil edecek.

Öncelikle 4 yıllık bu istikrarlı başarının mimarı olan Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı’nın koçu Zeynep Yavuz hocayı tebrik ediyoruz.

Yine takımın bütün oyuncularını yani gençlerimizi canı gönülden kutluyorum. Okul idarecilerinden, velilerine, öğretmenlerinden, okul aile birliğine kadar tüm Atatürk Anadolu Lisesi camiasını tebriklerimi sunuyorum.

Gençleri Yalnız Bırakmayalım

2022 yılı Ocak ayının 13’ünde başlayacak ve 16’sına kadar sürecek olan bölge finalleri; Afyonkarahisar, Bayburt, Diyarbakır, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Tokat ve Kocaeli illerinde yapılacak. Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı’nın hangi ilde mücadele edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Umarız Serik’i yönetenler, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, iş dünyası ve Serik kamuoyu Serikli gençlere ‘Türkiye Finalleri’ yolundaki bu mücadelede desteklerini esirgemezler. Hepsinden önemlisi gençlerimizin mücadele edeceği şehir belli olduktan sonra o ile giderek gençlerimizi, çocuklarımı orada desteklemek olacaktır.

Bir kez daha Serik Atatürk Anadolu Lisesi’ni kutlarken bölge finalleri geçip Türkiye Yarı Finallerinde; hatta Türkiye Finallerinde Antalya temsil ederek; Serik’in adını duyurmalarını temenni ediyor, başarıları diliyorum.

Editör: Haber Merkezi