ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı devam meclisinde Antalya Ticaret Borsası (ATB) 6'ncı Meslek Komitesi, kesme çiçeğin merkezi Antalya'da çiçek farkındalığı yaratmak için meclis üyelerinin masalarına kesme çiçek bıraktı. Çiçeklerle karşılanan meclis üyeleri ATB Başkanı Ali Çandır'a teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 Ocak ayı devam toplantısı, Başkanvekili Deniz Filiz başkanlığında yapıldı. Meclis başlamadan Antalya Ticaret Borsası (ATB) 6'ncı Meslek Komitesi, kesme çiçeğin merkezi Antalya'da çiçek farkındalığı yaratmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Meclis Toplantısı'nda meclis üyelerine üzerinde 'Vazonuzdan çiçek kalbinizden sevgi eksik olmasın' yazılı çiçek buketlerini armağan etti. Yerel yönetimlerin çiçeğe olan ilgisinin artırılması, demir çelenk yerine çiçek çelenk kullanılması ve bağışlarda çiçeğin alternatif olarak sunulmaması için Başkanvekili Deniz Filiz'e bilgi verildi. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP ve SP grup sözcüleri ile Başkanvekili Deniz Filiz 150 buket çiçekle poz verdi. Mecliste çiçekle karşılanan tüm meclis üyeleri, ATB Başkanı Ali Çandır'a çok teşekkür etti. Ardından 33 gündem maddesi oylamaya sunuldu.

ULAŞIM ESNAFINA AKARYAKIT DESTEĞİ

Gündem maddeleri arasında yer alan akaryakıt fiyatlarındaki ani artış sebebiyle, kamu hizmeti yürüten toplu taşıma hizmetinin sürdürülebilirliğinin sağlanabilmesi ve ulaşım esnafının mağduriyetinin giderilebilmesi için, günlük çalışan ulaşım esnafına, çalışmış olduğu hatta yapılan kilometresi, Antalya şehir içi hatları kilometre cetvelinde belirtilen hat kilometresi ve aracın günlük sefer sayısı ile çarpılarak bulunan ve günlük toplam kilometresine göre 1 TL/Km üzerinden aylık olarak hesaplama yapılarak, 1 Aralık 2021 ile 31 Ocak 2022 tarihleri arasında yakıt destek ödeme yapılması oy birliğiyle kabul edildi. DHA

Editör: Haber Merkezi