Başkan Yusuf Dinç; “Hep birlikte partimizi yerelde ve genelde iktidara hazırlamak için çalışacağız. Tek yol iktidar, hedefimiz iktidar.”

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanlığı'nda devir-teslim töreni gerçekleşti. Geçtiğimiz pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Yusuf Dinç ve yönetim kurulu üyeleri için CHP Serik parti binasında devir teslim töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Aydın Özer, İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, yönetim kurulu üyeleri, Serik Belediye Meclis Üyeleri Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri, eski milletvekilleri, muhtarlar, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldılar.

Cengiz, ‘Kişisel hesap lüksümüz de hakkımız da olamaz’

Törende ilk konuşmayı CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz yaparak şunları söyledi, “Geçtiğimiz Pazar günü bir demokrasi şölenini Serik'te hep birlikte gerçekleştirdik. Sandıktan çıkan sonucu hep birlikte baş tacı dedik. O gün orada medenice yarışan arkadaşlarımızın hepsi bugün buradalar kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu süreci geçici bir süreç olarak idare eden kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün Serik’e; Cumhuriyet Halk Partisi iktidar yürüyüşüne koymuş olduğunuz katkıdan dolayı ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum. Başkan Yusuf Dinç ve yönetim kurulu üyelerine Bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum

Bugün artık sen ben deme şansımız yok son virajdayız. Bu virajı sağlıklı bir şekilde dönmezsek ondan sonrası uçurum. Dolayısıyla hiçbirimizin kesinlikle kişisel hesaplar peşinde gitmek gibi bir lüksü olamaz hakkı da olamaz. Çünkü geleceği miras bırakacağımız çocuklarımıza torunlarımıza borcumuz var.

Bu ülkeyi Bize 100 yıl önce emanet eden başta kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; yedi düvele karşı mücadele verip bu ülkeyi bağımsız bir yurt haline getiren ve bizlere bırakan bu ülkenin kurucularına borcumuz var.”

Ceyhan, ‘Bizim partilimiz her şeyin en iyisini bilir, en düzgünü bilir’

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanlığı'nı olağanüstü kongreye götürme görevini yürüten kurulun başkanı Özay Ceyhan ise konuşmasında; “Geçtiğimiz süreçte parti büyüklerimiz bizleri görevlendirdiler. Biz de beyaz bir sayfa açarak partimizin olağanüstü kongresini gerçekleştirdik. Bugün nasılsa yarın da Yusuf arkadaşımızla beraber yürüyeceğiz. Burada huzurlarınızda herkese teşekkür ediyorum. Bizim partilimiz her şeyin en iyisini bilir, en düzgünü bilir. Partimizin inisiyatifi Yusuf kardeşimizi gösterdi, bize de arkasında durmak yaraşır.” Dedi

Dinç, ‘Tek yol iktidar’

Perşembe günü saat 14.00’da yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte mazbatasını teslim alan Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç ise devir teslim töreninde son olarak konuştu. Pandemi sebebi ile konuşmasını kısa tutuğunu belirten Dinç; “Hep birlikte partimizi yerelde ve genelde iktidara hazırlamak için çalışacağız. Tek yol iktidar, hedefimiz iktidar.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi