Gedik Ortaokulu öğrencileri karnelerini alarak tatile çıkarken ödüllendirildiler.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemi geçtiğimiz hafta verilen karnelerle tamamlanmıştı. Gedik Ortaokulu öğrencileri de okul bahçesinde yapılan törende karnelerini aldılar. Okul yönetimi başarılı olan öğrencileri madalya ile ödüllendirdi.

Ocak ayında okul genelinde yapılan deneme sınavında 5.,6.,7 ve 8. Sınıflar arasında ilk 3 dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi. Öğrenciler ödüllerini okul idarecilerinden ve ders öğretmenlerinden aldılar. Törenin ikinci bölümünde karne notlarına göre ilk 3 dereceye giren öğrenciler karnelerini ve madalyalarını okul yöneticilerinden ve öğretmenlerinden aldılar.

Törende konuşma yapan okul müdürü Özay Ala, öğrencilere bu tatili iyi değerlendirmelerini, eksik oldukları dersleri tamamlamalarını ikinci döneme dinlenmiş ve derslere hazır bir şekilde gelmelerini söyledi. Ayrıca Gedik Ortaokulu Rehberlik servisinin hazırladığı ve okul olarak yürütülen ‘Hayvan Dostu Projesi’ ödülleri verildi. Hayvan severlerin destek olduğu projede soğuk kış günlerinde soğukla mücadele eden sahipsiz sokak hayvanlarına destek olmaya çalışan öğrenciler “Hayvan Dostu Birey” Belgelerini ve hediye berelerini aldılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi