Akdeniz Yükseliş Koleji 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının ilk dönemini yine zirvede tamamladı.

Eğitimdeki tecrübeli kadrosuyla, donanımlı sınıflarıyla her yıl başarıdan başarıya koşan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, hem akademik hem sportif başarılarını taçlandırarak devam ettiriyor.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları daha ana sınıfına adım attığı ilk günden itibaren elinden tuttuğu öğrencileri ile her yıl tırmandıkları basamaklara, başarılarını bu eğitim-öğretim yılının ilk döneminde de kazımayı başardı.

AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİ BİLFEN SINAVLARINDA ZİRVEDE

Akdeniz Yükseliş Koleji Öğrencileri Bilfen Türkiye Geneli Deneme Sınavlarında Üstün Başarılara İmza Attı.

Konuyla ilgili Akdeniz Yükseliş Koleji Müdürü Savaş Sargın şunları söyledi; “1. dönem boyunca Türkiye genelinde uygulanan BİLFEN deneme sınavlarında öğrencilerimiz aldıkları başarılı sonuçlarla gerek bizlerin gerekse velilerimizin mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Okul olarak her öğrencimizle özel olarak ilgileniyor, onlara özgün yöntemlerle yaklaşıyoruz. Bu tür sınavlarda okulumuzdaki farklı öğrencilerin dereceye girmeleri toplam kalitemizin ve niteliğimizin tüm öğrencilerimize yansıdığını gösterir niteliktedir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz 6 Eylül’den itibaren pandemi döneminin eksikliklerini gidererek bu başarılara ulaşmışlardır, bu açıdan bakıldığında okulumuz her geçen gün başarı çıtasını biraz daha yükseltmektedir. Serik’in eğitim öğretimine yön veren ve bu analmda lider okullardan biri olarak üzerimize aldığımız sorumlulukları yerine getirmenin mutluluğuyla dereceye giren öğrencilerimi kutluyor, başarılarını devamını diliyorum.”

AKDENİZ YÜKSELİŞ’TEN MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA ÜSTÜN BAŞARI

Akdeniz Yükseliş Koleji Öğrencilerinden Türkiye Matematik Yarışmasında Müthiş Başarılar.

Akdeniz Yükseliş Koleji öğrencilerinden Hacer Ülkü Kurt 2836 öğrencinin katıldığı Türkiye Matematik finalinde Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca Akdeniz Yükseliş Koleji öğrencilerinden Uras Kaya ve Hüseyin Kayra Dinler Türkiye ikincisi olarak kürsüye çıktılar.

Konuyla ilgili Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık şunları ifade etti; “Dün olduğu gibi bugün de eğitim-öğretim adına güzel ilçemize çok büyük bir gurur daha yaşatıyoruz. Bizler tecrübemizle her öğrencinin akademik, sportif ve sanatsal yönden nasıl gelişeceğinin analizlerini yaparak onları özgün bir şekilde yetiştiriyoruz. Sene başından beri öğrencilerimiz gerek Türkiye geneli deneme sınavlarında gerekse Türkiye’nin en ciddi matematik olimpiyatları sınavlarında elde ettiği sonuçlarla ilçemizin en başarılı okulu olduğunu kanıtlamıştır. Aldığımız başarılı sonuçlar bizleri olduğu kadar siz değerli velilerimiz; kamuoyunu ve ilçemizi sevindirmiştir. Bundan sonra da başarılarımızla fark yaratmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Türkiye matematik yarışması finallerinde Türkiye şampiyonu olan Hacer Ülkü Kurt’u yine Türkiye matematik yarışmasında ikinciliği paylaşan Uras Sarı’yı ve Hüseyin Kayra Dinler’i yürekten tebrik ediyor, velilerimizi ve öğrencilerimizi sınava hazırlayan Fethi Demir öğretmenimizi kutluyorum.”

AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİNDE YOĞUN KATILIMLI ÖDÜLLÜ/BURSLULUK SINAVI

Akdeniz Yükseliş Kolejinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödüllü bursluluk sınavı bu yıl da 15 Ocak Cumartesi günü çok yoğun bir katılımla gerçekleşti. Çok yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen sınav günü aileler çocuklarını güzel ve sıcak bir atmosferde sınava katıp sınav bitinceye kadar okul bahçesinde heyecanla çocuklarını beklediler.

Akdeniz Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık: Eğitimde Serik’in lokomotifi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ödüllü, bursluluk sınavımızı bu yılda 15 Ocak’ta çok yoğun bir katılım ve ilgi ile gerçekleştirdik. Yine sınav sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz için ödül törenini 22 Ocak Cumartesi günü aynı ilgi ve katılımla sıcak bir ortamda gerçekleştirdik.

Bu nedenle tüm velilerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ilgi olduğu müddetçe başta eğitimde, sportif ve sanatsal alanlarda dün olduğu gibi bugün ve yarın da il birincilikleri, Türkiye birincilikleri ve Dünya Şampiyonlukları kazanmaya devam edeceğiz. Akdeniz Yükseliş liderliğini sürdürüyor.” dedi.

Özel Haber

Editör: Haber Merkezi