CHP Serik Gençlik Kolları Başkanı Şafak Aksu gençleri davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Şafak Aksu partilerinin her zaman gençlerin destekçisi olacağını belirterek; “Kapımız her daim açıktır. Sizleri çayımızı içmeye bekliyoruz.” Dedi.

CHP Serik Gençlik Kolları Başkanı Şafak Aksu yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi; “Güzide ilçemiz Serik’te bulunan bütün öğrencilerimizin sorumluluğunu ve sorunlarını her zaman pusula ediniyor ve siyasetimizi bunun üzerine kuruyoruz.

Şehir içi otobüslerindeki ücret artışlarından ilçemizde gençlerimizin kaliteli bir vakit geçireceği bir alanın bulunmamasına kadar bütün sorunların bilincindeyiz. Kültürümüzün en içten takipçisi olan ve birçok kültüre ev sahipliği yapan ilçemizin öğrenci dostu bir kent kültürüne sahip olması için hep beraber mücadelemizi sürdüreceğiz.

Gelecek seçimlerde büyük etkisini gösterecek olan genç kardeşlerimizin refahı ve haklarının korunması açısından Cumhuriyetimizin Partisi her daim destekçiniz olacaktır. Kapımız her daim açıktır. Sizleri çayımızı içmeye bekliyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi