Başkan Yusuf Dinç; “Halkın partisi CHP'ye katılımlar artarak devam edecek. Siz bizi izlemeye devam edin.”

Serik Belediye Meclisinin DSP’li üyeleri Mustafa Akın ve Mehmet Şahin'in Salı günü Ankara’da CHP Grup Toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun taktığı rozetlerle CHP’ye geçtiler. Serikli meclis üyeler ile birlikte DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi DSP Büyükşehir Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Emin Gül de DSP’den istifa ederek CHP’ye katıldılar.

Belediye Meclis üyeleri Akın ve Şahin'in CHP’ye katılması ile ilgili CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç açıklamalarda bulundu. CHP’ye katılımların devam edeceğini belirten Başkan Dinç partililere ve vatandaşlara seslenerek kendilerini izlemelerini ve daha farklı sürprizleri olacağını belirtti.

Serik Belediyesi DSP'li meclis üyeleri Mustafa Akın ve Mehmet Şahin’in CHP’ye geçmesiyle birlikte meclis aritmetiği de değişti. Serik Belediye Meclisi'nde CHP'li meclis üyesi sayısı 6'ya çıkarken, DSP'li meclis üyesi sayısı 4' e düştü. Mecliste AK Parti 9, MHP 6, İYİ Parti 6 üyeyle yer alıyor.

“Hemşerilerimiz Akın Akın CHP’ye Koşuyor”

CHP İlçe Başkanı Yusuf Dinç açıklamasında şunları söyledi; “CHP Serik İlçe Başkanlığına seçildiğim günden buyana, her renk ve görüşten hemşehrilerimiz; akın akın CHP Serik ilçe örgütüne koşuyor. DSP Serik Belediye Meclisi üyesi ve aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olan Sayın Mustafa Akın ile DSP Serik Belediye Meclisi üyesi Sayın Mehmet Şahin'e, TBMM CHP Gurup toplantısında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu üyelik rozetlerini taktı. Serik'imize ve partimize; hayırlı olsun, uğurlu olsun.”

“CHP Serik'te Çığ Gibi Coşuyor”

“Halkın partisi CHP, Serik' te çığ gibi, CHP Serik'te coşuyor. Serik'te güzel işler oluyor, daha da güzelleri olacak. Serik için her güzellik, sizinle birlikte olacak. Bize güvenin. Biz size güveniyoruz. Halkın partisi CHP'ye katılımlar artarak devam edecek. Siz bizi izlemeye devam edin. Gücünüz gücümüz, gücümüz gücünüzdür. Biriz iriyiz diriyiz, biz hep birlikte Serik’iz tek yol iktidar.”

Başkan Dinç konu ile ilgili de ayrıca kısa bir şiir paylaşımında bulundu:

‘Sevda için, kim kimden alır izin

İster dövün, ister kurşuna dizin

Saltanat, yasaklar, korkular sizin

Cumhuriyet aşkı, Atatürk bizim

Bizim dostlar bizim, yurt hepimizin."

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi