Serik Belediyespor Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Sakaryaspor’u yenerek 3 puan almak istiyor.

Serik Belediyespor, ligin 36. haftasında Serik İsmail Oğan Stadyumu'nda lider Sakaryaspor ile karşılaşacak. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve düşme hattından uzak kalmak için çabalayan Serik Belediyespor Pazar günü çok önemli bir müsabakaya çıkıyor. Kendi sahasında lig lideri Sakaryaspor ila karşılaşacak olan Serik’te hedef galibiyet.

Serik Belediyespor evinde oynayacağı Sakaryaspor karşılaşması hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde Sakaryaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Serik Belediyespor'da Muhammet sakatlığı nedeniyle maçta oynamayacak.

Kulüp Başkanı Halil Deligöz; “Geçen hafta deplasmanda Ergene Velimeşe Spor karşısında 2-0 öndeyken; ikinci yarıda yediğimiz gollerle sahadan mağlup ayrıldık. Pazar günü evimizde oynayacağımız lider Sakaryaspor maçında mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Oyuncularımızın moral ve motivasyonları yerinde. Bu maçta 12. Oyuncumuz olan taraftarımızı maça bekliyoruz. Maçta bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz.” dedi.

Karşılaşma 24 Nisan Pazar günü saat 15.00'da Serik İsmail Oğan Stadyumu'nda oynanacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi