TFF 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Serik belediyespor evinde İsmail Ogan stadyumunda oynayacağı Etimesgutspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Serik Belediyespor, ligin son haftasında evinde Etimesgutspor ile karşılaşacak.

Teknik direktör Özcan Kızıltan nezaretinde Kadriye’deki tesislerinde Etimesgutspor maçı hazırlıklarını sürdüren Serik Belediyespor 7 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 da İsmail Ogan stadyumunda oynanacak.

Serik belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadriye’deki tesislerde antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Teknik heyet ve Futbolcuların Ramazan Bayramlarını kutlayan Başkan ve Yönetim Kurulu ayrıca baklava ikramında bulundu.

Serik belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz Turgutlu maçında oynadıkları futbol ve galibiyet için oyunculara teşekkür etti. Ramazan Bayramlarını kutladı. Kulübe yaptıkalrı katkılardan dolayı herkese teşekkür etti. Deligöz, “Güçlü bir grupta zorlu bir süreçten geçtik. Nihayetinde 2. Ligde kaldık. Kulübe yaptığınız katkılardan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Cumartesi günü evimizde ligin son maçını oynayacağız. Bu maçta da galip gelerek inşallah kapatacağız sezonu.” dedi.

Ligde Serik belediyespor 42 puanla 13. Sırada yer alırken, rakibi Etimesgutspor ise 47 puanla 12. Sırada yer alıyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi