Malatya Pazarı Palancı mağazası, Serik Kadriye Mahallesi The Lands Of Legends Thema Park ve AVM’de

Serik’te faaliyete geçen Malatya Pazarı Palancı’nın açılışını Antalya Valisi Ersin Yazıcı yaptı. Törene, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Serik Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Antalya İl Jandarma komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Serik Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, Rixos Otelleri Yönetim kurulu Üyesi Fesih Tamince, Serikli iş insanı Süleyman Yıldı, İş İnsanı Mehmet Palancı ve davetliler katıldı.

Açılışta açıklama yapan Malatya Pazarı Palancı gurubu yönetim kurulu Başkanı Mehmet Palancı şu bilgiler iverdi; “1870 yılından beri 4. Kuşak olarak Malatya Pazarını devam ettiriyoruz. 2017 yılında şirket ayrılığı yaşadık. Şu an bizim şirketimiz Malatya Pazarı Palancı Kuruyemişçilik. Merkezi İstanbul’da. Türkiye ve yurt dışında toplam 85 şubemiz var. Mağazamız geçen yıl faaliyete geçmişti. Pandemi nedeniyle açılışımızı bugün yapıyoruz. Bu şubemizi iş insanı Ceyhun Fide kardeşimiz açıyor. Buradaki bayimiz bu. Daha önceleri yerli pazara hitap ediyorduk. Son yıllarda yurt dışına da şubeler açtık. Turistlerin çok ilgisini çeken doğal ürünler var. Türkiye’nin her yöresinden ürünlerimiz var.”

İş insanı Ceyhun Fide ise, “The lands Of Legends içerisinde bölgemize hitap edecek olan şubemizin açılışını bugün itibarı ile yaptık.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi