Futsal Türkiye Yarıfinalleri için Manisa’ya giden Tekeli Yıldız Kız Futsal Takımında hedef Türkiye Finalleri.

Tekeli Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı, Okul sporları Yıldız Kızlar Futsal Türkiye yarıfinalleri için Manisa’ya gitti. Sabah saatlerinde okulun bahçesinde buluşarak yola çıkan şampiyon kızları, Tekeli ailesi, anne babalar, öğretmenler ve öğrenciler uğurladılar.

Tekeli Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı Burdur’da yapılan maçlar sonucunda Altın madalya kazanarak yarı finallere çıkmaya hak kazanmışlardı. Tekeli Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı öğrencileri 12-15 Mayıs tarihleri arasında Manisa da yapılacak olan Türkiye yarı final maçlarında oynayacaklar.

Kafilede Kimler Var?

Manisa’da Tekeli Ortaokulu ailesi adına Serik ve Antalya’yı temsil edecek kafilede Okul Müdürü Halil Alkan, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sami Gedik, 7C sınıfı öğrencilerinden Elif Beray Küçükkozak, Ezgi Koca, 8A sınıfı öğrencilerinden Nesibe Özge Dede, Arife Kurt, Firdevs Elif Bedelci, Cansu Muslu, Cansu Dirlik, 8B sınıfı öğrencilerinden Esila Ulusan, 7F sınıfı öğrencilerinden Hikmet Sıla Özcan, 7E sınıfı öğrencilerinden Elif Berra Dönmez, 7A sınıfı öğrencilerinden Şengül Günal, 7B sınıfı öğrencilerinden Yağmur İnceburun yer alıyorlar.

Durmaz, ‘Her Daim Yanlarındayız”

Şampiyonluk için yola çıkılan ‘Manisa Seferi’ ile ilgili olarak Okul Aile Birliği Başkanı Durmuş Durmaz şunları söyledi; “Serik ve Antalya’mıza art arda yaşattığı bu gururdan dolayı Tekeli Ortaokulu öğrencilerimizi tebrik ediyor, gurur duyuyoruz. Okulumuza Manisa yolculuğunda başarılar diliyor, öğrencilerimizin tüm maçları kazanmalarını temenni ediyoruz. Okul Aile Birliği olarak, üyelerimizle birlikte Okul Müdürlüğümüzün her daim yanında olmaya devam edeceğiz.”

Okul Müdürü Halil Alkan ise duygularını şöyle dile getirdi; “Tekeli Ortaokulu Yıldız Erkekler takımımızdan sonra Yıldız Kız Futsal takımımız da rakiplerini net skorlarla yenerek Burdur’da yapılan grup maçları kazanarak Manisa’da yarı final maçlarını oynayacaktır. İnşallah velilerimizin de dualarıyla Mardin’de yapılacak olan Final maçlarına adımızı yazdıracağız. Okulumuz her alanda başarılarına yenilerini eklemeye devam etmektedir. Hem akademik başarı, hem de sosyal ve sportif faaliyetlerde başarı adresi olan okulumuz başarmaya ve kazanmaya devam edecektir. Başarılarını desteklerini esirgemeyen, ilçemiz eğitimine katkılarını her daim gösteren öğrencilerimizi ve bizleri onurlandıran Serik Kaymakam V. Sn. Ahmet Hikmet Şahin’e, Serik Belediye Başkanımız Sn. Enver Aputkan'a ve fedakar ekibine, İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz’e teşekkür ediyorum. Başarıya katkı sağlayan Tekeli Ortaokulu ailesine; idareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Sami Gedik, personellerime, Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna, değerli basın mensuplarımıza ve çocuklarımızda en çok emeği geçen kıymetli velilerimize ve sporcu öğrencilerime çok teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi