Okulda Şenlik Var Projesi kapsamında lise öğrenciler ilkokul giden kardeşlerine neşe dolu bir gün yaşattılar.

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında Şehit Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Alanı öğrencileri tarafından hayata geçirilen ‘Okulda Şenlik Var Projesi’ 9 Mart İlkokulu öğrencileri ile sanatsal ve sportif etkinlikler çerçevesinde eğlenceli bir eğitim ortamı oluşturuldu.

9 Mart İlkokul öğrencileriyle yapılan etkinlikte özellikle çocukların zenginleştirilmiş eğitim ortamı bulma imkanı sağlandı. Okulda Şenlik Var Projesi ilkokul öğrencilerinin; yüz boyama, renkli iplerle saç şekillendirme, eğlenceli yarışmalar ile eğlenerek öğrenmelerini amaçladı.

Etkinlikte Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri, öğrencilere uygulamalı derslerde yaptıkları eğitim materyallerini kullanarak animasyon gösterileri ile ritmik sportif faaliyetler ve yarışmalar yaparak ilkokul öğrencilerinin yüzlerini boyadılar. Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencileri, ilkokul öğrencilerine renkli ipler kullanarak saç örgü ve şekillendirme işlemleri yaptılar. Toplamda 40 lise öğrencisinin yaklaşık 250 ilkokul öğrencisiyle buluşması eğitimde birlik ve beraberliğin kalitesini arttırarak renkli bir eğitim ortamına örnek oluşturduğu belirtildi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi