Zafer Partisi Serik İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı. İlçe Başkanlığına Mutlu Öcal seçildi.

Genel Başkanlığını Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisinin yapılan olağan Serik ilçe kongresine İl Başkanı Galip İlya, Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yaşar Kökçe ile davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan başkanlık seçiminde Mutlu Öcal Zafer Partisi Serik İlçe Başkanı olarak seçildi.

Başkan Öcal yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Zafer Partisi’ni kuracak olan Ayyıldız Hareketi mensupları yaklaşık bir yıl önce, 19 Mayıs 2021’de Anıtkabir’i ziyaret ederek Zafer Partisi’nin kuruluşunun ilk adımını attılar. Prof. Dr. Ümit Özdağ başkanlığındaki Ayyıldız Hareketi mensuplarından oluşan bir heyet 29-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında Türklük için tarihin başladığı noktayı, Mete Han’ın başkenti Yesi’yi yani Türkistan’ı ziyaret edip Hoca Ahmet Yesevi Türbesi’nde dua ettiler. Heyet, Hoca Ahmet Yesevi Türbesinden aldıkları toprağı Türkiye’ye getirerek Hacı Bektaşi Veli’nin türbesinin girişindeki karadut ağacının dibine serdi. Ayyıldız Hareketi mensupları Türkiye gezilerine başlayıp; esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşı dinledi, konferanslar ve çalıştaylar düzenledi, Türkiye’nin temel sorunlarını tahlil edip çözüm önerileri ortaya koyan kitaplar, raporlar, bildiriler yayınladı. Bu süreçte Zafer Partisi’nin program ve tüzük hazırlıkları tamamlandı.”

“Zafer Partisi Türk Milletinin İradesinin Temsilcisi Olacaktır.”

“Anadolu kapılarını Türk Milletine açan Malazgirt Meydan Muharebesi’nin 950’nci ve Büyük Taarruz’ un 99’uncu yıl dönümü olan 26 Ağustos 2021 Zafer Partisi’nin kuruluş tarihi olarak belirlendi. Zafer Partisi’nin amacı büyük Türk milletinin tüm mensuplarını; zengin, özgür, güvenli, sosyal adaleti benimsemiş, geleceğe güvenle bakan bir Türkiye’de yaşatmaktır. Zafer Partisi Türkiye’yi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini benimseyen kadroların öncülüğünde içinde bulunduğu çöküş sürecinden çıkarmak ve yeni zaferlere ulaştırmak için kurulmuştur. Zafer Partisi Türk milletinin iradesinin, değerlerinin ve hassasiyetlerinin temsilcisi olacaktır. Partimizin Türk milleti ve Türk Dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Devlet-i Ebed-Müddet, İlelebet Cumhuriyet. Ne Mutlu Türküm diyene.” dedi.

Zafer Partisi Serik İlçe Başkanı Mutlu Öcal’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Emine Yılmaz, Bilgin Korkut, Serkan Keskin, Ömer Ok, Ali Kökçe, Hilmi Katlandur, Hüseyin Durmaz, Mustafa Saygı, Hamdi Genç, Gökhan Kokarcalı, Fuat Urlu, Alper Songelen, Mustafa Şimşek.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi