Belek Limak Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı heyecanı yaşandı.

Belek Limak Ortaokulunda öğrencilerin yaptıkları projeler TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergilendi. Belek Limak Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Halk Eğitim Müdürü Fahrettin Canlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Belek Mahalle Muhtarı Coşkun Şahin, Okul Aile Birliği Başkanı Hayri Can ve davetliler katıldılar.

Anasınıfı öğrencilerinin dans gösterisiyle açılışı yapılan fuarda 50’den fazla öğrencinin hazırladıkları 18 farklı proje sergiye gelenlere sunuldu.

Belek Limak Okul Müdürü Eren Kansu sergi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Belek Limak Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Sergimize katılarak öğrencilerimizin başarılı projelerini inceleyen; Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Halk Eğitim Müdürü Fahrettin Canlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Belek Mahalle Muhtarı Coşkun Şahin, Okul Aile Birliği Başkanı Hayri Can, okul müdürleri ve velilere teşekkür ederiz. Araştırma, inceleme ve tasarım türlerinde değişik alanlarda yer alan projeler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.”

Haber: Osman Türkçe





Editör: Haber Merkezi