19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Serik’te düzenlenen konserde büyük coşku yaşandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde tam bağımsız Türkiye gayesiyle Samsun’a ayak basmasının ardından başlayan milli mücadelenin 103. yıl dönümü kutlamaları, Serik’te de coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Serik’te de ünlü sanatçı Serpil Efe konser verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde gençlik ruhu 7’den 70’e tüm Serik’i sardı. Serik Çınaraltı Meydanı’nda düzenlenen kutlamalara genç yaşlı demeden çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Serikliler Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Serpil Efe konseri ile unutulmaz bir gece yaşadı. Sanatçı, en güzel parçalarını Serikliler için seslendirdi.

Konserin ev sahipliğini yapan CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç sanatçı Serpil Efe’ye Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına bir plaket ve çiçek taktim etti. Başkan Dinç; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı dün akşam Çınaraltı meydanında Antalya Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile coşkuyla kutladık. Bu coşkulu bayram kutlamamızda bizleri yalnız bırakmayan başta siyasi partilerin ilçe başkanlarına yönetimlerine sivil toplum kuruluşlarına muhtarlarımıza ve coşkularıyla konserimizi inleten Serik’in yiğit yurttaşlarına sonsuz teşekkür ediyoruz.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi