Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz'e yaptığı hizmetleri için teşekkür ediyor; cuma günkü  kongrede Serik Belediyespor Kulübü Başkanlığına aday olacak İbrahim Şahin'e başarılar diliyorum.

27 Mayıs Cuma günü Serik Belediyespor Olağanüstü Kongresi yapılacak. Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongrede başkan adayı olmayacağını yaptığı basın açıklaması ile duyuran Halil Deligöz, tam bir yıl önce; önceki başkan merhum Ali Aksu'nun vefatı sonrasında yönetim kurulu tarafından başkanlığa seçilmişti.

Pandemi sürecinin 2. yılında göreve gelen pandeminin etkileri, artı ekonomik kriz ile birlikte zorlu bir görevi üstlenen Halil Deligöz; futbol gibi zorlu ve her anlamda maliyeti yüksek bir alanda görev üstlendi.

Serik, 2021-2022 futbol sezonunda çekilen kura sonucu çok güçlü bir grup olan TFF 2. Lig Kırmızı Gruba düştü. Serik Belediyespor Futbol Takımı’nı güçlü ekipler arasında lige tutunması ve sezon sonunda ligde kalmasına ve gelecek sezonlara daha mutlu bakmasını katkı koyan Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz’e hem başkanlığı hem de yönetim kurulu üyeliği sürecindeki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Sayın Deligöz'den önümüzdeki dönemlerde de Serik Belediyespor'a, Serik’in sporuna, gençlerine ve her alanına katkılar yapmasını bekliyorum.

Başkan adayı Serikli genç girişimci Naturalya Kimya’nın sahibi İbrahim Şahin’i başarılı bir iş insanı olarak Serik kamuoyu tanıyordu. Bununla birlikte bir hayırsever olarak Karadayı Mahallesi’ne yaptırdığı okulla kendisini tanımayanlar da tanımış oldu. Öncelikle kendisine bir kez daha eğitime verdiği bu destek için teşekkür ediyorum.

Cuma günü yapılacak olan Serik Belediyespor olağanüstü kongresinde aday olan İbrahim Şahin’e şimdiden başarılar diliyorum. Sayın Şahin'in bu görevi en güzel şekilde yapacağına Serik'e, Serik Belediyespor'a, Serik gençliğine ve sporuna büyük katkılar koyacağı umudunu taşıyorum.

Halef ve selef olan her iki genç girişimci ve başkanlara; Serikli Halil Deligöz ve İbrahim Şahin'e Serik adına tekrar teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi