BBP Serik İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulunu yaptı. İlçe Başkanlığına iş insanı Akif Büyükbıçak seçildi.

BBP Serik İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu Serik Bölükbaşı İş Merkezinde yapıldı. Kongreye Antalya İl Başkanı Murat Barış, İl Sekreteri Mustafa Yılmaz, İl Teşkilat Başkanı Yılmaz Top, İl Başkan Yardımcısı Musa Koç, İl Yöneticileri Süleyman Gönen, Hasan Tezel, Antalya Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik, İlçe Başkanı Uğur Kuşlu, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Türkiye Değişim Partisi İlçe Başkanı Hasan Çelik, Milli Yol Partisi İlçe Başkanı Bayram Erbaş, Akçaalan mahalle muhtarı Ali Şahin, Korkuteli İmecik Derneği Başkanı Hüseyin Zeybek ve yönetimi, ile Partililer katıldı.

Kongre öncesinde konvoy düzenlendi. Şehir içinde düzenlenen konvoya çok sayıda araç katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede Antalya İl Başkanı Murat Barış, Divan Kurulu Başkanlığına seçildi.

Okunan faaliyet raporunun ardından bilanço, gelir gider tabloları ve tahmini bütçe okundu. Divan başkanlığınca yapılan oylamada oy çokluğu ile gelir, gider ve tahmini bütçe ibra edildi. Dernek organlarının seçiminde Akif Büyükbıçak ve listesi yapılan oylamada oy çokluğu ile yeni yönetimi oluşturdu. 22 delegesi bulunan BBP Serik İlçe Başkanlığı kongresinde 11 delege oy kullandı. Tek aday olarak seçime gidilen kongrede Akif Büyükbıçak kullanılan oyların tamamını alarak İlçe Başkanı seçildi.

BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış konuşmasında; “Hepinizi en içten saygı ve sevgi ile selamlıyorum. BBP’nin bayrağını Serik ilçemizde dalgalandırmak, Serik siyasetine ilkeli temiz ve örnek olmak, Hakka ve halka hizmet etmek üzere Akif Büyükbıçak kardeşimiz 1. Olağan kongrede ilçe başkanımız olmuştur. Partimize ve kendisine hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

BBP Serik İlçe Başkanı Akif Büyükbıçak ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Değerli dava arkadaşlarım Allah’ın izni ile biz bu yola çıktık. Sizlerin desteği ile en iyi şekilde başarmaya çalışacağız. Allah izin verirse inşallah doğru yolda, Nizam-ı Alem çerçevesi içerisinde bu yolda devam edeceğiz. Allah’ım utandırmasın. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Yönetim Listesi şu isimlerden oluştu:

Akif Büyükbıçak (Başkan), Mehmet Bucaklıoğlu, Abbas Yıldırım, Uğur Kuşlu, Bayram Tay, Mikail İmre, Sami Güven, Çağlar Dağdelen, Halil Şahin, Adem Kelce.

İl Delegeleri:

Akif Büyükbıçak, Mehmet Bucaklıoğlu, Abbas Yıldırım, Uğur Kuşlu, Bayram Tay, Mehmet Akkuş, Bekir Demiray, Oğuzhan Kuşlu, Doğanay Kumrulu, Serhat Sefa Kaya, Hatice Büyükbıçak, Sami Güven, Halil Şahin, Hakan Avcı, Çağlar Dağdelen, Mutlu Küllük, Nuri Aksoy, Olcay Karadeniz, Mikail İmre, Adem Kelce.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi