Yaşar Kökçe; “Zafer Partisi Antalya İl Kongremizi demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Hedefimiz, Zafer Partisi'ni Antalya'da birinci parti yapmak.”

Ziraat Mühendisi Serikli Yaşar Kökçe Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı’na seçildi. Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı 1. Olağan İl Kongresi Pazar günü Antalya’da yapıldı. 2 liste halinde seçime giden kongrede Yaşar Kökçe 98 oy alırken, mevcut başkan Galip İlya 43 oyda kaldı. Bu sonuçla Yaşar Kökçe Zafer Partisi Antalya İl Başkanı oldu.

Zafer Partisi Antalya 1. Olağan il Kongresi Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda yapıldı. Kongreye, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, davetliler, ilçe başkanları ve yöneticileri ile partililer katıldılar. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Zafer Partisi’nin mevcut İl Başkanı Galip İlya Zafer Partisi’nin kuruluşunda divan ve delegelere bilgi verdi.

“İktidar İçin Çalışacağız”

Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığına seçilen yeni başkan Yaşar Kökçe teşekkür konuşmasında şunları söyledi; “Zafer Partisi Antalya il kongremizi demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Toplantımıza katılan başta Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ olmak üzere herkese teşekkür ederim. Önceki il başkanımız ve bütün ilçelerimiz ile bütünleşerek iktidar için çalışacağız.

İçinde bulunduğumuz tüm partiler hatta içinde bulunmadığımız tüm partilerde hepsinin halka vaadi demokrasiydi. Ama hiçbir parti benim içinde bulunduğum partiler şimdiye kadar kendi üyelerine, kendi topluluklarına demokrasi lütfetmediler.

Hep demokrasi araya araya en son durağımız Zafer Partisi’ne geldik. İnşallah burada demokratik kuralları sonuna kadar uygulanacağı bir parti ve yönetici olarak da biz bunları kendi üyelerimize, demokratik haklarını veren bir parti olacağız.

Hedefimiz oluşturduğumuz yönetim kurulunu bir ahenk içinde yönetmek olacaktır. O ahengi sağladığımızda Zaten Antalya'da Zafer Partisi çok iyi yerlere gelecektir. Hedefimiz ne? Hedefimiz, Zafer Partisi'ni Antalya'da birinci parti yapmak.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi