Milli Yol Partisi Serik İlçe Başkanı Bayram Erbaş, Antalya İl Kongresinde partisinin genel merkez delegeliği listesine seçildi.

Milli Yol Partisi Antalya 1. Olağan İl Kongresi yapıldı. Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ın da katıldığı kongrede İl başkanlığına Adem Faris Salihçavuşoğlu seçildi.

Geçtiğimiz Pazar günü Muratpaşa Dernekler Yerleşkesi Kongre Salonu’nda yapılan Milli Yol Partisi Antalya 1. Olağan İl Kongresine; genel başkan ile birlikte başkan yardımcıları, il ve ilçe başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer katıldılar. Tek liste il gidilen seçimde Adem Faris Salihçavuşoğlu il başkanlığına seçilirken, 15 il yönetim kurulu üyesi, 3 disiplin kurulu üyesi ile birlikte genel merkez delegeliğini seçilen isimler belli oldu.

Antalya İl Kongresinde partisinin genel merkez delegeliği listesine seçilen Milli Yol Partisi Serik İlçe Başkanı Bayram Erbaş, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’a özel olarak yaptırdığı ‘Serik bıçağını’ hediye etti. Başkan Erbaş; “Milli Yol Partisi Serik İlçe Teşkilatı Olarak Antalya’mızın 1. Olan İl kongresine katıldık görevimizi yerine getirdik. En küçük alperenimle en büyük alperenler değerli başkanlarımızla bir araya geldik Antalya İl Başkanımız Adem Salihçavuşoğlu’nu kutluyorum.” Dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi