Çalık; “Başarılı ve gururlu bir yılı geride bırakıyoruz. Bu yıl 17. mezunlarımızı temel eğitimden ortaöğretime aktarıyoruz”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları 17. yılında 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi Anasınıfı, 4.Sınıf 8. Sınıf ile Anadolu ve Fen Liseleri mezunlarını, AYK Eğitim Kurumları Kampüsünde düzenlenen görkemli törenlerle yeni bir başlangıca uğurladı.

Anasınıfından liselere kadar bu yıl onlarca öğrencisini düzenlediği mezuniyet törenleri ile uğurlayan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları’nda (AYK) büyük bir mutluluk ve gurur yaşanıyor. Geçen hafta tamamlanan mezuniyet törenleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, başarılarla dolu 17 yılı geride bıraktıklarını ve bunda dolayı da gurur duyduklarını ifade etti. Her geçen sene artan başarılarıyla Türkiye’nin en iyi özel okullarından biri olarak Serik’e hizmet vermek olduğunu belirten Çalık, öğrencilerini ise dürüst ve güvenilir bireyler olmaları, ülkeyi, bayrağı sevmeleri nasihatlerinde bulundu.

“Velilerimize Çok Teşekkür Ediyorum”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık açıklamalarında şunları söyledi; “Başarılı ve gururlu bir yılı geride bırakıyoruz. Bu yıl 17. mezunlarımızı temel eğitimden ortaöğretime aktarıyoruz. Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları kuruluşundan bu yana hem sportif hem akademik hem de kültürel yönden öğrencilerini zirveye taşımak için var gücüyle çalışan, onlara en az birkaç yabancı dil öğretebilen bir kurumuz.Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları tüm Antalya’da, Türkiye’de hatta yurtdışında da tanınması bizlerin yoğun çalışması ve değerli velilerimizin destekleriyle gerçekleşmiştir. Bundan dolayı velilerimize ayrıca çok teşekkür ediyorum.”

“Ülkemizi, Bayrağımızı Sevin”

“Sevgili öğrencilerimize de şunları söylemek istiyorum. Hayatınızdaki ilk sınavı başarıyla atlattınız. Sınavlardan korkmayın. Sınavlar daima sizleri bir üst basamağa taşıyacaktır. Yarın; doktor, kaymakam, mühendis, öğretmen gibi değişik meslek sahipleri olacaksınız. Ülkemizi, bayrağımızı sevin ve onlara sahip çıkın insanları sevin, dürüst ve güvenilir bireyler olun. Hayatta en önemli değerler bunlardır.

“Türkiye’nin En İyi Özel Okullarından Biriyiz”

Bu başarılar bizim için yeni başarıların temelidir. Her geçen sene artan başarılarımızla Türkiye’nin en iyi özel okullarından biri olarak ilçemize hizmet vermek gayemizdir. Bu başarılarda emeği geçen okul müdürümü, idarecilerimi, öğretmenlerimi ve tüm çalışanlarımı kutluyor, onlara sonsuz teşekkür ediyorum.Öğrencilerimizin hem LGS hem de Üniversite sınavı süresince gösterdikleri özveri ortadadır. Öğrencilerimiz bizleri bu sürecin devamında hiç üzmediler. Sınavlarda bizlere yaşattıkları başarılardan dolayı onları kutluyorum. Onların bundan sonraki süreçte Türkiye Cumhuriyetine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkmalarını, Milli ve Manevi Değerlerle bütünleşmelerini, ülkenin geleceğine yön vermelerini canı gönülden istiyorum. Buradan mezun olan her öğrencimizin dünya vatandaşları standartlarında yetiştirildiğini biliyoruz. Bundan sonraki hayatlarında da bu değerlerle başarılı olmalarını arzuluyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi