ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde yaz okulu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Kreşlerde eğitim gören minik öğrenciler yaz için özel düzenlenen programlarla hem eğitim döneminin yorgunluğunu atıyor hem de keyifli etkinliklerle yeni bilgiler öğreniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çalışan anneleri uzun süren yaz tatilinde de yalnız bırakmıyor. Normal eğitim dönemini tamamlayan Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri hafta içi sabah 08.00'dan akşam 18.00'a kadar eğitici ve eğlenceli etkinliklilerle yaz okulunun tadını çıkarıyor.

Serik Kreş ve Gündüz bakımevinde dolu dolu aktivitelerle yaz aylarını geçiren minik öğrenciler hem yeni deneyimler kazanıyor hem de dönem içinde öğrendikleri bilgileri tekrarlama şansı buluyor. Yaz okulları kapsamında düzenlenen eğitim programıyla çocuklar, resim, müzik, öğretici oyunlar, sanat ve drama etkinlikleri, jimnastik, spor, fen ve doğa etkinlikleriyle yeteneklerini keşfetme imkanı bularak yaz tatilini keyifli hale getiriyor. DHA

Editör: Haber Merkezi