Necmettin Çalık; “35 yıllık eğitimci geçmişimle 17 yıllık özel okul tecrübemle yürümekte olduğum bu kutlu yolda ilk günkü heyecanla, gururla başarı ile devam ediyoruz.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık hem LGS hem de YKS sonuçlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. LGS Türkiye birinciliğinden sonra açıklanan üniversite sınav sonuçlarında da aldığı derecelerle Serik ve Antalya’da ses getiren Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları 17 yıllık başarılı çalışmalara çıtayı yükselterek devam ediyor.

35 Yıllık Tecrübe

Hem LGS hem de YKS sonuçlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık şunları ifade etti; “35 yıllık eğitimci geçmişimle 17 yıllık özel okul tecrübemle yürümekte olduğum bu kutlu yolda ilk günkü heyecanla, gururla başarı ile yürümeye devam ediyoruz.

Bu zamana kadar binlerce öğrencimizi Türkiye’nin en elit okullarına gönderip ülkemizin nitelikli iş gücüne katmanın gururunu her yıl yaşamakta ve yaşatmaktayız. Eğitim ve öğretimde bizim heyecanımız 35 yıl önce nasılsa şimdi de aynı şekilden devam ediyor. Her yıl sınavlara hazırlanacak öğrencilerin heyecanını aynı şekilde bizler de yaşıyoruz. Onlar gibi sınavlara biz de hazırlanıyoruz. Hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor.”

‘Her Zaman Zirvede Olacağız’

“Bu yılda önce LGS Türkiye birinciliği sonrasında üniversite sınav sonuçlarında öğrencilerimizin elde ettiği Türkiye dereceleri okulumuzu Antalya’nın en başarılı özel okullarından biri yapmıştır. Başarılarımızın Antalya İl Milli Eğitim camiası kamuoyunda ve sosyal medyada paylaşılması, öğrencilerimizin alkışlanması hem bizi hem de ilçemizi mutlu etmiştir. Bizler beklentileri her zaman karşılayan büyüleyici ve şaşırtıcı sonuçlara imza atarak gerek akademik gerekse sportif yönden ismimizi ve niteliğimizi taçlandırdık. Ruhumuzla aklımızla özverimizle tecrübemizle ilçemizle birlikte koskoca bir Yükseliş ailesi olarak her zaman zirvede olacağımıza inancımız tamdır.”

“Çocuklarınızı Göndereceğiniz Okulları İyi Analiz Ediniz”

“Bu kadar büyük başarıların ortaya çıkmasının perde arkasında nitelikli profesyonel bir eğitim ordusunun olduğunu unutmamalıyız. Bu başarılar okulumuzun kadrosunun ne kadar güçlü olduğunun bir kanıtıdır. Buradan tüm anne ve babalara naçizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Öğrencilerinizi göndereceğiniz okulları iyi analiz ediniz. Öğrencilerinizin kaybedeceği bir yılı ne siz ne biz geri getirebiliriz. Tecrübeden, özveriden, yoksun hedefleri olmayan bir okuldan, eğitim kadrosundan başarılı sonuçlar çıkamaz. Başarı tesadüfi değildir. Başarının elde edilmesi için nitelikli bir kadroya ihtiyaç vardır. Öğrencinizi bir okula verirken lütfen bunları dikkate alınız.”

“Yeni başarılara yelken açıyoruz”

“Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak bu güzel başarıları geride bırakarak yeni eğitim öğretim yılının hazırlıklarına başlayarak yeni başarılara, birinciliklere, bugünden itibaren yelken açıyoruz. Kazanmak ve farklı olmak isteyen tüm öğrencileri okuluma davet ediyorum. Başarılı bir yılı geride bırakırken bu üstün başarılara imza atan, bizleri gururlandıran öğrencilerime, öğretmenlerime, idari kadroma, bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen velilerimize ilçe milli eğitim müdürümüze İlçe Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi