Sınav Eğitim Kurumları öğrencilerinden Zeynep Betül Sarıkaya YKS’de 1939, Ömer Kılıç ise 5 bin 397. Sırayı almayı başardılar.

Sınav Eğitim Kurumları yetkilileri YKS’de ilk 2 bine ve ilk 6 bine giren 2 öğrencisi ile gurur duyduğunu belirttiler. Yetkililer konu ile ilgili şunları söylediler; “Sınav Eğitim Kurumları büyük düşünen hedefini yüksek tutanların adresidir. Sınav Eğitim Kurumları’yla her bireyi ile başarıyı temsil ediyor. Sınav Eğitim Kurumları kaliteli ve kapsamlı yayınları, seçkin eğitimcilerden oluşan nitelikli kadrosu, özgün bir sistematiğe ve planlamaya sahip yönetim anlayışı, özveriyle ve yeniliklere açık bir anlayışla çalışan kurumlarıyla her yıl yüz binlerce gencimizi geleceğe hazırlamaktadır. YKS’de Eşit Ağırlık Bölümünde öğrencimiz Zeynep Betül Sarıkaya sıralamada, ilk Bin 939. Sözel Bölüm öğrencimiz Ömer Kılıç ise sıralamada 5 bin 397. sırada yer almıştır.”

Sınav Eğitim Kurumları öğrencisi Zeynep Betül Sarıkaya duygularını şöyle dile getirdi; “Yoğun bir çabanın ve emeğin ürünü olarak bu başarıyı sağladım. Bu yolda bana emek veren, desteğini esirgemeyen başta Serik Sınav Koleji Okul Müdürü Aslıhan Karaca’ya, yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Bu süreçte Sınav’ın kaliteli ve kapsamlı aynı zamanda ÖSYM’ye uygun soru tarzlarıyla bu başarıya ulaştım.”

Sözel Bölüm öğrencisi Ömer Kılıç; “Hedefime Sınav Eğitim Kurumları sayesinde ulaştım. Kullanmış olduğumuz yayınlar tamamen ÖSYM’ye yönelik yayınlardı. Bunu sınava girdiğim zaman da deneyimlemiş oldum. Bir kez daha Sınav Eğitim Kurumları’na teşekkür ederim.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi