LGS yerleştirmelerinde Tekeli Ortaokulu yine başarılı sonuçlar elde etti.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan LGS (Liselere Geçiş Sınavı) sonuçlarına göre ortaöğretim kurumlarına yerleştirmede Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin elde ettiği başarı sevinçle karşılandı.

Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu; 25 öğrencisini fen liselerine, 81 öğrencisini merkezi sınavla öğrenci alan liselere, 106 öğrencisini de ilimizde ve ilçemizde bulunan çeşitli Anadolu liselerine yerleştirerek her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizi gururlandırdı.

Başarılı öğrenciler için okulda; öğrenci velilerinin, okul aile birliği başkanı ve üyelerinin, öğretmenlerin ve idarecilerin katıldığı bir tören düzenlendi. İkramlarla başlayan toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Okul Müdürü Halil Alkan, Okul Aile Başkanı Durmuş Durmaz ve velilerin de konuşmalarıyla hoş bir sohbet havasında devam etti.

Ekiz, “Canı Gönülden Kutlarım”

Düzenlenen törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz; “İlçemizi, ülkemizin en güzide okullarında temsil edecek öğrencilerimizi, ailelerimizi, idareci ve öğretmenlerimizi gösterdikleri başarılardan dolayı canı gönülden kutlarım. Yeni eğitim hayatınızda ve yaşamınız boyunca başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.

Durmaz, “Her Daim Yanlarında Olduk”

Okul Aile Birliği Başkanı Durmuş Durmaz ise şunları söyledi; “Her sene olduğu gibi 2022’de de başarısına başarı ekleyen okulumuz LGS (Liselere Geçiş Sınavı) sonuçlarına göre ortaöğretim kurumlarına yerleştirmede bizlere büyük gururlar yaşattı. 25 öğrencisi fen liselerine, 81 öğrencisi merkezi sınavla öğrenci alan çeşitli Anadolu liselerine yerleşmiştir. Bu zorlu süreçte her daim okulumuzun, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin tüm üyelerimizle birlikte yanlarında olmaya çalıştık. Çocuklarımız için her türlü fedakarlığı gösteren başta Okul Müdürümüz Halil Alkan’a, müdür yardımcılarımıza, tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çocuklarımızı ülkemize ve değerlerimize sahip çıkan güçlü bireyler olarak yetiştiren ailelerini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Başarılarıyla okulumuza ve Serik’imize de büyük sevinç yaşatan öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Gelecek eğitim-öğretim hayatınızda hepinize başarılar dilerim.”

Tekeli, “Okulumuz Ve İlçemiz Adına Gurur Vesilesi Olmuştur”

Tekeli Ortaokulu Okul Müdürü Halil Alkan da konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Elde ettikleri başarılarla performansını en üst seviyede ortaya koyan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Her öğrenciyi olabileceği en üst seviyeye çıkarmak için öğretmen, öğrenci, aile ve okul birlikte çaba sarf etmekteyiz. Birçok öğrencimizin yüksek puanlarla fen liselerine, sınavla öğrenci alan liselere yerleşmesi okulumuz ve ilçemiz adına gurur vesilesi olmuştur. Öğrencilerimizin başarılarında desteklerini esirgemeyen, ilçemiz eğitimine katkılarını her daim gösteren, öğrencilerimizi ve bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanımız Enver Aputkan'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz'e şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçte böylesi önemli bir başarının elde edilmesinde emeği geçen, özverili çalışmalarıyla göz dolduran öğretmenlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Başarıya katkı sağlayan idareci arkadaşlarıma, Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna ve ailelerimize çok teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimin gözlerinden öpüyor bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum.”

Velilerden Teşekkür

Toplantıda söz alan veliler çocuklarının başarılarından dolayı gururlandıklarını ve mutlu olduklarını belirttiler. Söz alan bir veli; “Okul Müdürümüz biz velilere teşekkür etti ancak ben hepinizin huzurunda dört yıl boyunca çocuklarımızın her daim yanında olan, bu zorlu süreçte çocuklarımıza her türlü fedakarlığı gösteren Okul Müdürümüz Halil Alkan’a ve ekibine, değerli tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Tören sonunda; Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliğinin katkılarıyla dereceye giren öğrenciler ödüllendirildiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi