Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başarılarda zirve yılı olduğunu açıkladılar.

Hem LGS’de hem de YKS’de elde ettikleri başarılarla Serik, Antalya ve ülke genelinde isimlerinden söz ettiren Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları zirvelerin tadını çıkarıyor. Okul öncesinde lise sona kadar her kademede öğrencilerine akademik kazanımlarla birlikte sınav başarısına ulaştıran AYK, ‘beklentileri fazlasıyla karşılayarak sektörün incisi haline geldiğini’ ifade ediyor.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları yetkilileri, okul öncesinde, ortaokul ve liseye her kademede yaptıkları, akademik, bilimsel, sosyal, kültürel çalışmalarla ve elde edilen başarılarla ilgili şu bilgileri verdiler; “Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının her anlamda meyvelerini toplayan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, eğitimin her kademesinde başarılı sonuçlar elde ederek öğrencilerinin ve velilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayarak sektörün incisi haline geldi.

AKADEMİK KAZANIMLAR VE SINAV BAŞARILARI

Gerek LGS Türkiye birinciliği gerek üniversite sınav sonuçlarına göre ortaya çıkan göz kamaştırıcı başarılarla Akdeniz Yükseliş Koleji başarının mimarı oldu. Hem Türkiye hem Antalya bazında en başarılı okullardan biri olan Akdeniz Yükseliş Koleji, öğrencilerini hedeflerine ulaştırabilmek için yıl boyunca var gücüyle mücadelesini vermiş, uyguladığı eğitim-öğretim modelleriyle, güçlü kadrosuyla, tecrübesiyle ilimizin ve ilçemizin medarı iftiharı haline gelmiştir. Son üç yılda ikinci kez LGS’de Türkiye birincisi çıkarmanın yanında Anadolu ve Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerinin ilk bindeki dereceleri Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumlarının ne kadar kaliteli ne kadar istikrarlı olduğunu kanıtlayan başarılar olmuştur.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKOKULA HAZIR BULUNUŞLUK

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, okul öncesi eğitimi her konuda planlayarak, destekleyerek öğrencilerini hazır bulunuşluluk açısından ilkokula oradan da geleceğe hazırlamaktadır. Okul öncesi eğitimde çift dal eğitim yöntemiyle öğrencilerin yabancı dil kazanımlarını artırarak çocukların algoritmik zekalarını harekete geçirerek özgüvenli bireyleri dijital çağın gereksinimlerine göre yetiştiriyoruz.

“İLKOKUL VE ORTAOKULDA REFORMİST YAKLAŞIM”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, ilk ve ortaokulda öğrencilerin sadece akademik gelişimiyle değil, öğrencilerin sportif, sanatsal ve kültürel çizgisini belirleyerek onları milli ve manevi değerlerle sanatsal ve kültürel açıdan donanımlı, nezaketli, saygın bireyler haline getirmektedir. Her öğrencinin sanatsal ve sportif yeteneklerini ortaya çıkararak onları bu alanların en az birinde başarılı kılmayı ilke edinmiş bulunuyoruz. İlk ve ortaokulda yabancı dil gelişimlerini tamamlayarak en az bir yabancı dili ana dili gibi konuşmalarını destekleyen bir strateji izliyoruz. 5.sınıf öğrencileri haftalık 22 saat yabancı dil dersi alarak yabancı dil sorununu çözüyor. Öğrencilerin dil gelişimlerini tamamlamak için uluslararası birçok projeye katılıyoruz. Bu vesileyle ERASMUS çatısı altında öğrencilerimiz başka ülkelere gidip başka kültürlerle entegre olma fırsatını yakalamış bulunuyor. 5.,6. ve 7. Sınıf öğrencileri akademik, sportif, sanatsal ve dil gelişimlerini tamamlayıp 8. Sınıfta LGS’de başarılı olmak için yıl boyunca yetkin bir kadro ile etkili bir sınav hazırlık sürecini tamamlayarak bir üst eğitim kurumunun kapılarını aralıyor.

“AKDENİZ YÜKSELİŞ EĞİTİM KURUMLARI ANADOLU VE FEN LİSELERİYLE EN ELİT ÜNİVERSİTELERİN KAPILARINI ARALIYOR.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, Anadolu ve Fen lisesi bazında üniversite yerleşmesinde bu yıl yakaladığı Türkiye Dereceleriyle ilçemizin ve Antalya’nın gururu oldu. Üniversite sınav sonuçlarına göre 3 öğrencimiz ilk 500’e girerek bizleri onurlandırmıştır. Yine kitlesel başarıda tüm öğrencilerimiz elit üniversitelere yerleşme imkanı bulmuştur. Akdeniz Yükseliş Anadolu ve Fen Lisesi olarak tecrübeli öğretmen kadrosuyla uzmanlaşmış bir sisteme sahibiz. A’dan Z’ye her aşamada marka değeri yakalamış bir kurum olarak daha nice başarıları yaşamaya hazırız.

“KÜLTÜR VE PROJE GEZİLERİYLE ÖĞRENCİLERİMİZİN UFKUNU AÇIYORUZ.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak öğrencimizin sosyal yönünü geliştirmek, çevre ve doğa bilinci oluşturmak için yıl boyunca değişik periyotlarda öğrencilerimizle doğa kampı, doğa yürüyüşü, uçurtma şenliği, gibi etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerle okul-aile-öğrenci dayanişmasını artırarak daha başarılı bilinçli öğrenciler yetiştiriyoruz. Yurt dışı proje gezileriyle öğrencilerimiz dünya ile entegre olma fırsatı yakalıyor.

“AKDENİZ YÜKSELİŞ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM ADINA BİR LÜKS DEĞİL, GEREKLİLİKTİR”

2006 yılından beri eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden kurumumuz, Hentbol’da 2016 yılında Dünya ve Türkiye şampiyonluğu yakalayarak aynı yıl Türkiye Spor Ödülleri töreninde Türkiye’nin en başarılı okulu olmuştur. TEOG, LGS ve üniversite sınavlarında elde edilen Türkiye birincilikleri ve dereceleri ile ufkunu daha da genişleten bir eğitim ordusu ile yolumuza devam etmekteyiz. Okulumuz bunca başarının önünde bir lüks değil, Türkiye’nin eğitim öğretimi için bir gerekliliktir.

Bu bilinçle ve azimle eğitim zirve noktasına ulaşan kurumumuz yenilikçi bakış açısıyla okulunu seven, sahiplenen manevi yönü zengin kadrosuyla bu yıl tüm zamanların en iyi derecesine imza atmıştır. Ülkemize çağdaş, konforlu, özgüvenli, ahlaklı ve çalışkan insanların iş gücünü kazandırmaya devam edeceğiz.

Daha nice başarılara ilçe olarak hep beraber ulaşacağız. Bu başarıların yakalanmasında bir aile olarak gördüğümüz velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz’e ilçemize ve okulumuza göstermiş olduğu alakadan dolayı teşekkür ederiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi