Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 5 okulda 7,5 milyon liralık tadilat yapılıyor.

Serik'te 2022-2023 eğitim öğretim sezonuna yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Serik'teki 5 okula 7,5 milyon liralık tadilat çalışmaları devam ediyor.

Söz konusu miktarın büyük kısmı Mehmet Akif Ersoy İlk-Ortaokulu için yapılıyor. Mehmet Akif Ersoy İlk-Ortaokulu’nda boyama, tretuvar yapımı, ihata duvar, çok amaçlı salon, ıslak zeminler tuvalet lavaboları tamamen yenileniyor merdivenler yapılıyor.

Bir diğer tadilat çalışmaları yapılan okul ise 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu. Bu okulda ise çatı komple değişiyor. Sökülen eski çatı yerine sıfırdan komple yeni çatı yapılıyor.

Yeni eğitim öğretim sezonu için tadilatı süren bir diğer okul ise Serik Anadolu İmam Hatip Lisesi. Bu okulda da koridorların tadilatı ile birlikte ıslak zeminlerin fayansları tamamen değişiyor. Yine Kadriye Hacı Ayfer Mehmet Ali Yılmaz Anaokulunda ihata duvarı, çocuk oyun alanları, nöbetçi kulübesi ve tretuvar çalışmaları sürüyor

7,5 milyon liralık bütçeden yapılan son okul tadilatı ise Çandır Anadolu Lisesi. Lisenin tuvalet ve lavaboları yani ıslak zeminler yenileniyor, ihtiyacı olan kapılar değişiyor, yemekhanenin etrafını ise tretuvar yapılıyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi