2022 Mali yılı bütçesine Ek Ödenek verilmesi Serik Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Serik Belediyesi 2022 Ağustos Devam Meclisi Çarşamba günü Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın başkanlığında yapıldı.

7 gündem maddesi ile yapılan toplantıda açılış ve yoklama sonarında gündemin en öneöli maddesi olan 2. Maddeye geçildi. 2022 Mali yılı bütçesine Ek Ödenek verilmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’nun görüşüldüğü maddede 155 Milyon TL.’lik ek bütçe bütün partilerin kabulü ile oy birliği ile geçti.

Daha sonra üçüncü maddede yer alan; 2022 Mali yılı Gelir Tarifesinde yer alan Plan Tadilatları ücretlerinde düzenleme yapılması konusunun görüşülmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu da oy birliği ile kabul edildi.

Kadriye ve Belek Mahallelerinde yer alan rekreasyon alanının kiraya verilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi ile Gebiz Mahallesi’nde bir bölgeye Kamu Yararı Kararı alınmasının görüşülmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporları da oy birliği iel kabul edilen maddeler arasında yer aldı.

Serik Belediyesi 2022 Ağustos Devam Meclisi gündeminin son iki maddesi Kayaburnu ve Eskiyürük Mahalle sınır değişikliği ve Gedik Mahallesi imar planı değişikliği raporları da oy birliği ile kabul edildiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi