Erdal Erdoğan;“Söylenecek sözü olanlarla birlikte; emeğin, ekmeğin, alın terinin ve özgürlüklerin öncüsü Eğitim Bir-Sen’imiz için Bismillah.”

Eğitim Bir Sen Serik İlçe Başkanı Erdal Erdoğan Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Eğitim Bir Sen Antalya il şube başkanlığının 7. Olağan Genel Kurulunda Şube Başkan Adayı olduğunu açıklayan Erdal Erdoğan, ‘Kamu çalışanlarımız ve ülkemiz adına söyleyecek sözümüz, kurulacak cümlelerimiz var.’ Dedi

İlçe Başkanlarına Teşekkür

Adaylık açıklamasını Antalya’da bir restoranda gerçekleştiren Erdoğan, toplantıya katılan ilçe başkanları ve delegelere de arıca teşekkür etti. Eğitim Bir Sen Serik İlçe Başkanı Erdal Erdoğan adaylık açıklamasında şunları söyledi; “Kıymetli dava arkadaşlarım. 7. Olağan Genel kurulumuzda Antalya Şube başkanlığına, başkan adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. 14 Nisan 1992 yılında merhum kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan'ın 7 güzel adam ile üyemiz, kamu çalışanları, ülkemiz ve yer küre için sesini değil sözünü yükseltmek için çıktığı bu yolda, bizde bir katkı sunmak, cümle kurmak ve katkı sunmak için bizde varız diyerek bismillah dedik ve yola çıktık.”

“Gönüllerde Yer Bulmaya Talibiz”

“Kamu çalışanlarımızın özlük, sosyal ve mali haklarını korumak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle çalışmaya, emeğin, alın terinin ve özgürlüklerimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz. Kamu çalışanlarımız ve ülkemiz adına söyleyecek sözümüz, kurulacak cümlelerimiz var. Bizimle birlikte yol yürümek isteyen sözü, cümlesi olan, sevdası ve kavgası olan tüm kardeşlerimizin desteğine ve duasına talibiz, gönüllerinde bir yer bulmaya talibiz. En büyük taahhüdümüz her zaman kamu çalışanlarının yanında, öğretmen odalarında, yardımcı personellerimiz, memurlarımızın odalarında olmak ve onları asla yalnız bırakmamak, iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olmaktır.

Adaylık açıklama toplantımıza katılan başta ilçe başkanlarımıza, delege adaylarımıza, katılamayan dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Önce sendikamıza, camiamıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim. İlimizde ve tüm illerde aday olan delege adaylarımıza, yönetim kurulu üyeliği adaylarımıza ve şube başkanı adaylarımıza başarılar dilerim.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi