Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu’ndan tayini çıkan öğretmenler için bir veda töreni düzenlendi.

Tekeli İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Musa Özgün norm kadro fazlası olması sebebiyle Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokuluna atandı. Tekeli Ortaokulu Rehber Öğretmeni Yücel Tığ da son yapılan yönetici atamalarında Serik Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak ataması yapıldı.

Her iki öğretmen için Tekeli Ortaokulu öğretmenler odasında bir veda töreni düzenlendi. Tüm öğretmenlerin katıldığı toplantıda Okul Müdürü Halil Alkan tarafından kurumdan ayrılan öğretmenlere plaketleri takdim edildi.

Toplantıda konuşan Okul Müdürü Halil Alkan şunları söyledi; “Okulumuzda görevini layıkıyla yapan değerli tüm arkadaşlarımı teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurunda aramızdan ayrılan bu iki değerli öğretmen arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılması sebebiyle de kurumum adına üzüntü yaşıyorum. Biliyorum ki, ataması yapılan bu iki değerli öğretmen arkadaşım yeni kurumlarında da başarılarına başarı katacaktır. Görevlerini ziyadesiye yapacaklarına inanıyorum. Okulumuzdaki eğitim öğretim sürecince kurumumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Musa Özgün ise; “Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulunda çalıştığım iki buçuk yıllık süreçte güzel tecrübeler, dostluklar edindim. Öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerim ve velilerim ile başarılı çalışmalarım oldu. Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu ailesinde bulunmaktan gurur duyuyorum. Haklarınızı helal ediniz, benden yana hakkınız varsa helal olsun.” dedi.

Rehber Öğretmeni olarak görev yapan Yücel Tığ da; “Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu’nda bulunduğum süre içerisinde çok güzel arkadaşlıklar, öğrenciler ve veliler edindim. Onlarla güzel paylaşımlar yaşadık. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan mutluluk duydum. Haklarınıza helal ediniz, benden yana hakkınız varsa helal olsun.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi