CHP Serik İlçe Başkanlığı tarafında başlatılan ‘Halkın Kürsüsü’ toplantılarının Eylül ayı durağı Gebiz Mahallesi oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanlığı tarafından Temmuz ayında başlatılan halkın kürsüsü halk gününde vatandaşla buluşuyor uygulaması kapsamında Gebiz’de bir program düzenlendi. Düzenlenen halkın kürsüsü programına Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Çetin Osman Budak, CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, CHP’li meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer halk günü buluşması ile ilgili olarak; “CHP Serik İlçe Başkanlığımızın her ayın son Cuma günü geleneksel hale getirdiği Halkın Kürsüsü’nde Antalya Milletvekilimiz Çetin Osman Budak ile birlikte Gebiz Mahallemizde vatandaşlarımızla bir aradayız. Bu güzel ve de başarılı etkinlik için İlçe Başkanımız Yusuf Dinç’e, yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, Meclis Üyelerimize ve tüm yol arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederiz.” Dedi

CHP milletvekili Çetin Osman Budak; “Serik İlçe Başkanlığımızın her ay düzenlediği Halkın Kürsüsü için bu kez Gebiz Mahallemizdeydik. Yaşanan ekonomik sorunların tek sorumlusu iktidar. Seçimle iktidar değişimi yaşanmadıkça, mevcut sorunlar çoğalarak devam edecek.” dedi

CHP Serik ilçe başkanı Yusuf Dinç ise toplantı ile ilgili olarak şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanlığı olarak her ayın son Cuma günü çeşitli mahallelerimizde düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz halk günü buluşmamızı bu ay Gebiz Mahallesi merkezinde yaptık. Milletvekillerimiz Çetin Osman Budak, Aydın Özer, yönetim kurulu arkadaşlarımız ve halkımız ile birlikte coşkuyla gerçekleştirdik. Toplantımıza katılarak görüşlerini paylaşan dilek ve temennilerini ileten tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her daim halkla iç içe halkımızın yanında olacağız. Milletimize sözümüz var halkın iktidarını hep birlikte kuracağız.”

Gebiz Halkın Kürsüsü programına katılan CHP heyeti Gebiz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Zeytinyağı ve Değirmen Fabrikalarında üreticiler ile buluşarak sorunlarını dinlediler.

Milletvekili Budak, İlçe Başkanı Dinç ve CHP Serik İlçe yönetimi daha sonra esnafları ziyaret ettiler ve semt pazarını da ziyaret ettiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi