Serik Belediyespor kendi evinde Bucaspor 1928’e 1-5 yenildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Serik Belediyespor ile Bucaspor 1928 karşı karşıya geldi. Karşılaşma konuk ekibin 5-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

İsmail Oğan Stadyumu'nda oynanan maçı Burak Olcar, Mikail Can, Oğuzhan Kocaçoban hakem üçlüsü yönetti. Maç Serik Belediyespor'un vuruşu ile başladı.

Müsabakanın 20. dakikasında gelişen Serik atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Sebahattin Usta takımını 1-0 öne geçirdi. 35. Dakikada ise Bucaspor'dan Erhan Çelenk topu filelere göndererek eşitliği sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar 1-1’lik skorla soyunma odasına gittiler.

Bucaspor İkici Yarıda Farka Gitti

Müsabakanın 51. Dakikasında gelişen Buca atağında Serik ceza sahasında Oğuz, Alper Kadir'i düşürünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Fuat Gölbaşı topu filelere gönderdi ve konuk ekip Buca maçta 2-1 öne geçti.

58. dakikada gelişen bir başka Bucaspor atağında ise Adem Eren takımını 3-1 öne geçiren golü buldu. 72. dakikada Bucaspor'dan Berke Bıyık'ın attığı golle konuk takım skoru 4-1'e getirdi. 81. dakikada Erhan Şentürk attığı golle maçın skorunu belirledi: 1-5.

90 dakika sonunda hakemin bitiş düdüğü çalması ile birlikte maçı konuk ekip 5-1 kazanmış oldu. Bu maç öncesi 10 puan ile ligin play-off hattında 4. Sırada yer alan Serik Belediyespor aldığı farklı mağlubiyet sonrasında 10. Sıraya kadar geriledi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi