Serik Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Lig ekibi Batman Petrol Spor A.Ş. ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası'na 2. Turdan başlayan Serik Belediyespor, 1954 Kelkit Belediyespor’u eleyerek 3. Tura yükselmişti. Bugün çekilen 3. Tur kuraları sonucunda ise Serik, Batman ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen'in açılış konuşmasını yaptığı kura çekimi; 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimi törenine kulüp başkan ve yöneticileri de katıldı.

Hedef 4. Tur

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi bir başlangıç yaparak Kelkit’i eleyerek 3. Tura yükselmişti. Serik’in rakibi Batman Petrol Spor A.Ş. ise Serik gibi TFF 2. Lig’de mücadele ediyor. Batman şu anda ligde 4. Sırada bulunuyor.

Batman Petrol Spor A.Ş. , Ziraat Türkiye Kupası’na bu turdan başlıyor. Serik’in hedefi 2. Turda olduğu gibi bu turda da kazanarak 4. Tura yükselmek. Ziraat Türkiye Kupası'nda da ilk maçını kazanarak bir üst tura geçmek istiyor.

Tek maçlı seri başlı eleme sistemine göre düzenlenen 3. tur maçını Serik Belediyespor kazanarak rakibine elerse 4. tura yükselmiş olacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi