ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, 'Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma' (AHENK) projesi kapsamında Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yazıcı'ya Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve İl Milli Eğitim müdür Yardımcısı Fatma Zeynep Şeran eşlik etti. Ziyaret kapsamında öğrencilerle kitap okuyup sonrasında ise yalan, dostluk ve kitap üzerine sohbet eden Vali Yazıcı, öğrencilerin geleceğe dair hedeflerini dinledi. Hayallerinden öğrencilik yıllarına, günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini öğrencilerle paylaşan Vali Yazıcı, gençlerle birlikte olup sohbet etmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Vali Yazıcı, sonrasında çeşitli ziyaretlerin ardından 1989 yılında Mardin'de şehit olan Jandarma Er Veli Demir'in Korkuteli'de yaşayan ailesini ziyaret etti. Vali Yazıcı, şehit ailesinin hatrını sorup sohbet etti. Vali Yazıcı, “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimiz tüm imkânlarıyla hizmetinizdedir" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, esnaf ziyaretinde de bulundu. Esnafı tek tek ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Esnaf ziyaretinin ardından Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda Korkuteli Okul Müdürleri Toplantısı'na katıldı. Vali Yazıcı, burada öğrdetmenlere AHENK projesinin önemini anlattı. DHA

Editör: Haber Merkezi