MHP Serik İlçe Başkanlığı Torosların zirvesinde bulunan mahallelerdeki vatandaşları ziyaret etti.

İlk aşamada 4 mahallede yaklaşık bin vatandaşı ziyaret eden MHP Serik İlçe Teşkilatı bu ziyaretlerini karavan ile gerçekleştirerek Türkiye’de bir ilke imza attı. Parti yönetimi yaptıkları ziyaretler sırasında gündüzleri vatandaşların evlerini, tarlalarını, bahçelerini ziyaret ederken; geceleri de mahalle sakinleri ile meydanlarda yaktıkları ateşin başında sohbet ettiler.

Serik’te seçim çalışmalarını sürdüren MHP, bundan sonraki süreçte de çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini belirterek; vatandaşla gündüz ve gece bir arada olmayı planlıyor.

MHP Serik ilçe Başkanı Osman Üstünmet, Toroslarda yaptıkları çalışma hakkında bilgi vererek şunları söyledi; “MHP Serik İlçe Teşkilatı olarak çetin kış şartları başlamadan önce ilçemizin Toroslarda bulunan mahallelerini ziyaret etmeyi planladık. İlçe merkezine 70 kilometre mesafede bulunan mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın evlerine misafir olup onlar için ne yapabileceğimize ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ‘Adayımız belli, kararımız net’ mesajını iletip milletvekilliğinde de MHP’ye oy isteyeceğiz. Bu çalışmada ilk etapta 4 mahallede ortalama bin vatandaşımıza 860 seçmene ulaşmayı hedefledik. Bu hedefimize ulaşana kadar Toroslarda karavanda kalarak siyasi çalışmalarda bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Karavan ile yaptığımız çalışmalarımız bundan sonra da zaman zaman sürecek .” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi