Necmettin Çalık; “Benim için eğitim bir sevdadır, bir aşktır, büyük bir sorumluluktur, ülkemizin, insanlarımızın Türk Milletinin geleceğine yatırımıdır. İşte bu yüzden sevgi ile aşk ile çalışan, koşan, yürüyen bizler yorulmayız.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, ilk ara tatili geçtiğimiz Cuma günü verilen eğitim sezonu çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaz aylarında yapılan çalışmalar sonrasında 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladıkları 12 Eylül’den itibaren yoğun bir tempoda her alanda faaliyet yaptıklarını belirten Çalık, geçen sürede yapılan akademik, kültürel, sosyal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“Mükemmel Bir Başlangıç”

Eğitimin bir sevda bir aşk ve bir sorumluluk olduğunu belirten Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi; “12 Eylül 2022 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına her yıl olduğu gibi eğitim kadromuz, idarecilerimiz ve çalışanlarımız güzel ve mükemmel bir başlangıç yaparak girdi. Yaklaşık 60 günlük bir süreçten sonra eğitim-öğretim yılının ilk çeyreğini tamamlayarak bir haftalık tatil sürecine girdik.

Tabii ki tatili bile her zaman olduğu gibi öğrencilerimize bir kazanım olarak yaşatmak üzere birçok faaliyeti ve etkinliği onlar için hazırladık.”

“Aralıksız Sınav Hazırlık Programını Uyguluyoruz”

“Tatil sürecinde ilçemize bu yıl da gerek üniversite gerekse (LGS) Lise Geçiş Sınavlarında yine Türkiye Birincilikleri yaşatmak için aralıksız sınav hazırlık programını uyguluyoruz. Öğrencilerimizin bir kısmı Romanya’da ERASMUS projesi kapsamında hem proje çalışması hem de tatil fırsatı yakaladı. Bir kısım öğrencimiz ise Ankara gezisine katılarak müzeleri, Anıtkabir’i ziyaret etti. Okulumuz fen bilgisi öğretmenlerinin müfredat dahilinde düzenlediği Konya gezisinde ise bilim fuarına katılıp Mevlana müzesini, kelebekler vadisini öğrencilerimiz gezme imkanı buldular.

Okulumuz ilkokul öğrencileri Antalya’mızın müzelerini dolaşma ve tiyatro izleme keyfini doyasıya yaşadılar. Böylece öğrencilerin yoğun tempodan kaynaklanan yorgunluklarını ve streslerini attırdığımızı düşünüyorum.”

37 Yıllık Tecrübe 17 Yıllık Özel Okul Deneyimi

“37 yıllık tecrübemle 17 yıllık özel okul deneyimimle her alanda öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyanın geleceğine hazırlama çalışmalarını devam ettirirken Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılı etkinlikleri kapsamında muhteşem törenler düzenledik. Bu süreçte Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal’i anma etkinliklerini okulumuzun her kademesinde çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik.

Bana zaman zaman dostlarım, öğrencilerim 37 yıllık eğitim-öğretim deneyiminiz ve 17 yıllık özel okul tecrübenizle yakaladığınız tempo sizi yormuyor mu diye sorarlar. Benim için eğitim bir sevdadır, tutkudur, büyük bir sorumluluktur. Eğitim-öğretim ülkemizin, insanımızın, Türk milletinin geleceğine yatırımdır. İşte bu yüzden sevgi ile aşk ile çalışan, koşan, yürüyen bizler yorulmayız, diye cevaplıyorum.”

Ülkemiz Cumhuriyetin 100. Yılında Çok Daha Parlak, Çok Daha Güzel, Çok Ama Çok Başarılı Olacaktır”

“Eğitim aşkı ile yoğrulmuş felsefemiz, misyonumuz ve vizyonumuzla birlikte öğrencilerimizi geleceğe taşımakta bizlere ve şahsıma büyük sorumluluk düştüğüne inanıyorum. İşte bu sorumluluk bilinci ile 17 yılı Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olmak üzere 37 yıllık çalışma hayatımızı yorulmadan sevgi ve samimiyetle yürütüyoruz. Ben inanıyorum ki eğitim kurumumuz, Serik’imiz, Antalya’mız ve ülkemiz Cumhuriyetin 100. Yılında çok daha parlak, çok daha güzel, çok ama çok başarılı olacaktır. Bu yolda birlik beraberlik içinde ulu önder Atatürk’ün gösterdiği hedeflere bilimin ışığında ulaşacağımıza inanıyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi