8 yıldır Serik’e hizmet veren Çelik ailesinin işlettiği Native Ground Bistro & Cafe yeni yerinde hizmete girdi.

Hasan-Seçil Çelik çiftine ait uzun yıllar Serik İşler Caddesinde faaliyet gösteren Native Ground Bistro ve Cafe, yeni yeri ve yepyeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. İşletmeci Hasan Çelik, Serik’teki yerel basınla bir araya gelerek işletme hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Oldukça geniş, çiçekler ve yeşillikler içerisinde bir ortamda Merkez Mahallesi 2070 sokakta faaliyetine devam eden Native Ground Bistro ve Cafe, kapalı alan ve yeşillikler içerisindeki açık alanda serpme kahvaltıdan, hamburgere birçok yiyecek ve içecek çeşitlerini kalite, hizmet ve lezzet anlayışı ile halka sunuyor.

Sabah 09.00’dan akşam 01.00’a kadar hizmet veren Native Ground Bistro ve Cafe’de bir sabit kapalı alan, bir açılır-kapanır alan ve 2 adet de açık alan olmak üzer 4 bölüm yer alıyor. Kafede günün her saati yeme-içme alternatifleri bulunuyor.

Günü Her Saati Yeme İçme Alternatifleri Var

Sabahları oldukça güzel seçenekleri olan kahvaltı hizmeti verilen Native Ground’da serpme kahvaltı ya da kahvaltı tabağı ile güne başlayabiliyorsunuz. Bunun dışında sabah, öğle, akşam ve gece vakitlerinde de yemek üzerine alternatifleriniz var. Hamburger, köfte, makarna çeşitleri, salata çeşitler, tavuk çeşitleri vb. gibi bir çok alternatif damak tadınıza sunuluyor.

Kafede yemek dışında içecek olarak çok çeşitlilik var. Sıcak ve soğuk her türlü içeceğin yer aldığı işletmede, her türlü çay çeşitleri, bitli çayları, dünya kahvelerinden örnekler yer alıyor. Native Ground Bistro ve Cafe’de, toplu kahvaltı, özel gün toplantıları, doğum günü partisi gibi hizmetlerde alabiliyorsunuz.

Turizmin yiyecek-içecek sektöründe 30 yılık bir tecrübeye sahip olan ve 8 yıldır da Native Ground Bistro ve Cafe’nin işletmeciliğini yapan Hasan Çelik, huzurlu, rahat, geniş ve güzel bir ortamda dost ve müşterilerine hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek herkesi Native Ground’a davet ediyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi