ADALET Bakanlığı tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında Antalya Adliyesi bahçesinde 13 sanatçının 55 eserinin yer aldığı resim sergisi açıldı.

Adalet Bakanlığı, 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında 'Personelin Sesi, Adaletin Nefesi' sloganıyla hareket ederek Türkiye'nin 81 ilinde personelin eğitim, kültür, sanat ve sportif faaliyetlerde yaptıkları eserleri sergileyebileceği, personelle bakanlık bürokrasisinin istişare edip bir araya gelebileceği etkinlik düzenledi. İlki Eskişehir, ikincisi ise Antalya'da gerçekleşen etkinliğine Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Soner Çiftçioğlu, Daire Başkanları Fatih Akkuzu ve Uğur Muslu, Hakimler Ergül Duyum, Hasan Bıyık, Ali Yılmaz ve Muhammed Safa Sevgili, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Evren Akbey, komisyon başkanları, hakim ve savcıların yanı sıra adalet personeli de katıldı.

13 sanatçının 55 karma eserinin yer aldığı resim sergisinin açılış konuşmasını yapan Başsavcı Zafer Koç ve beraberindeki protokol, kurdele kesilmesinin ardından sergi alanındaki tüm resimleri tek tek inceledi. Daha sonra eline fırça alan Başsavcı Koç ile savcı ve hakimler, tuval çalışması yaptı. (DHA)

Editör: Haber Merkezi