Başkan Kadir Bodur; “İyi Parti iktidara yürüyor. İyi Parti olarak Serik'te, Antalya’da ve Türkiye’de birinci parti olacağız.”

Pazar günü ilçe kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti Serik İlçe Başkanlığı kongreye yönelik hazırlıkların sonuna geldi. Yaklaşık 400 delege ve 24 doğal delege ile birlikte toplam 424 delegenin oy kullanacağı İyi Parti Serik İlçe Başkanlığı Kongresi Pazar günü ilçe binasında yapılacak.

Delegeler sabah saat 10.00'dan akşam saat 17.00'a kadar kurulacak 4 sandıkta oylarını kullanabilecekler. Saat 17.00’den sonra sandıkları açılıp oylar sayıldıktan sonra Serik İyi Parti İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi belli olacak.

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur yapılacak kongre ile ilgili şunları söyledi. “27 Kasım Pazar günü yapacağımız ilçe Başkanlığı kongremiz öncesi meclis üyesi ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaparak istişarelerde bulunduk. İyi Parti olarak inşallah Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde, kavgasız, gürültüsüz, sağ, selamet bir kongre yapacağız. Kongremiz sonrasında da yeni bir kadro, yeni bir heyecan ile hep birlikte çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Bizim partimizde küslük, dargınlık olmaz, hedefimiz birlik beraberlik içinde iktidara gelmek. İyi Parti iktidara yürüyor. İyi Parti olarak Serik'te, Antalya’da ve Türkiye’de birinci parti olacağız.”

3 Günde 13 İlçede Kongre

İyi Parti Antalya’da 19 ilçesinin tamamında kongre yapacak. Geçtiğimiz günlerde Antalya'nın doğusunda Toroslardaki 3 ilçesinde kongreler yapıldı. Akseki, İbradı ve Gündoğmuş’ta kongrelerini tamamlayıp yeni yönetimlerini seçen İyi Parti 25 Kasım Cuma günü Aksu ve Kemer ilçeleri kongrelerin yapacak.

İyi Parti 25 Kasım Cumartesi günü ise 7 ilçesinde aynı gün kongrelerini gerçekleştirecek. Doğuda Gazipaşa ilçesinin kongresini yapacak olan İyi Parti merkez ve batıdaki; Kepez, Konyaaltı, Elmalı, Finike, Kumluca ve Kaş ilçelerinin de kongrelerini tamamlayacak.

27 Aralık Pazar günü ise Antalya'nın 7 ilçesinde yapılacak kongreler ile İyi Parti Antalya’daki tüm ilçe kongrelerini tamamlamış olacak. Pazar günü Serik ile birlikte, Alanya, Manavgat, Muratpaşa, Korkuteli, Döşemealtı ve Demre ilçelerinde kongreler yapılacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi